Remix OS Sürücü Yükleme

blockchainlover

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Remix OS'a nasıl sürücü yükleyeceğiz? Sanırım sadece APK kurulabiliyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Remix OS'a sürücü yükleyemezsin. Çünkü diğer linux temelli işletim sistemleri gibi Remix OS'da da sürücüler kernel denen dosya içerisinde hazır olarak gelir ve bunu sadece geliştiriciler derleyebilir, sürücü eklemesi çıkarması yapabilir.
Sadece ileri seviye kullanıcılar kendi kernel dosyalarını derleyebilirler.

Teşekkürler. Birde dün videolarını izleyip USB'siz kurmaya çalıştım. İşletim sistemi seçme yerinde Remix OS'u seçtim kurma işlemini yaptı ama kurduktan sonra ekrana değişik şeyler oldu bende güç tuşundan kapadım. Windows açılırken disk kontrolu dedi bende geçtim. Remix OS dosyalarının olduğu disk bölümünü sildim ve Windows'un kurulu olduğu yere ekledim. Disk kontrolu geçti ama ben Remix OS'u niye yükleyemedim anlamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı