Remix OS USB'ye kurulumu başlatıyorum, dosyalar kopyalanıyor ama kurulum bitince dosyaları siliyor ve en başa alıyor. Kurulum tamamlandı, diyor.
Rufus ile yazdırsam olmaz mı?Dosyaları silmeden USB'yi çekin (Aynısı benim de başıma geldi en son dualboot yaptım 16 GB'sini bölüp SSD'nin)
Olmadı denedim, USB'yi çek silmeden o zaman olabilir (yada benim gibi Yerel Disk'i böl)Rufus ile yazdırsam olmaz mı?
USB'yi 3 parçaya bölmesi normal mi?Olmadı denedim, USB'yi çek silmeden o zaman olabilir (yada benim gibi Yerel Disk'i böl)
hayır benimki tek parça halinde Flash Disk bölümlerini silip 2 ye bölünmüş diski birleştirmek istiyorum - SoranSorana.com - Sende Sor! bir bunu dene USB için sonra kurulum deneUSB'yi 3 parçaya bölmesi normal mi?
USB'yi tek parça yapıp kurulumu yapmaya çalıştım ama tekrar kurulum bitince dosyaları sildi ve USB'yi 3 parçaya böldü.hayır benimki tek parça halinde Flash Disk bölümlerini silip 2 ye bölünmüş diski birleştirmek istiyorum - SoranSorana.com - Sende Sor! bir bunu dene USB için sonra kurulum dene
Hiç bir fikrim yok açıkcası neden 3 parçaya bölüyor ki dediğimi denediniz mi peki ?USB'yi tek parça yapıp kurulumu yapmaya çalıştım ama tekrar kurulum bitince dosyaları sildi ve USB'yi 3 parçaya böldü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.