Remote Play'la satılan hesapla bilgisayarları kontrol ettiler

pc & laptop

Kilopat
Katılım
25 Mayıs 2016
Mesajlar
608
Merhaba başıma geleni anlatayım. Geçen gün Resident Evil Village aldım ve insanlara offline olarak satıyordum. İlk başta remote play açıktı. Sonradan kapattığım halde birileri nasıl yaptıysa milletin bilgisayarına erişmiş. Korkudan reset atanlar mı dersiniz, PC'yi kapatanlar mı dersiniz? Zaten denuva yüzünden oyun aktif olmuyordu bazı kişilerde, bir de bu çıktı başıma. Mecbur hesabın şifresini değiştirdim. Şimdi insanlara iade yapacağım. 100 TL kazanalım derken hem 280 TL'lik oyun elimde kaldı, PC olmadığı için oynayamıyorum hem de itemsatışın kestiği komisyon benden gidecek. İade yaparken hem de havale ücreti derken 330 TL zarar etmiş oldum. Bu da böyle bir anımdır işte. Anlatmak istedim. Technopat'ta küfür edemiyorum, ban yemek istemem de. O arkadaşa bir çift lafım olacaktı da bulamadım. Neyse...

İçimden geldi, anlattım bu kadardı. Dün de Brute Force attı sanırım. Aile pinini kırıp oyunu hesabımdan silmişti, destekten geri getirdim bugün de bunlar oldu. Hesap satarken aklınızda olsun. Tecrübemi aktarayım dedim.

İyi günler Technopat ailesi.(umarım imla hatası yoktur zaten iadeleri halledeceğim bir de buradan ban yemek istemem.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
3 ay önce satışa başladım. Bazı akıllı arkadaşlar benden aldıkları hesapları daha ucuza satarak satış yaptılar. Her işi bilmeyen başlayınca böyle şeyler oluyor tabii. Bazı kişiler hocam sizinkinden daha ucuz diye başka bir hesap aldım. Başıma böyle böyle şeyler geldi. Bilgisayarıma bir şey olmuş mudur diye soranlar çok.
 
Tamam sende 100 200 kişilik ekip kur milyon dolarlar harca ve adamın teki gelip senin oyunu senin hiçbir kazancın olmadan kendi para kazanmak için satsın o zaman görürüm seni.

Ya anlamamakta ısrarcımısın sen?Bu arkadaşlar yasa dışı bir şey yapmıyor oyunları sadece çevrimdışı olarak satıyor bu sebeblede bu oyunlar 5 lira gibi bir fiyata satılıyor.Bunun nesi yasa dışı?Burda benle laf yarıştıracağına internetten biraz araştırsan daha mantıklı.
 

Geri
Yukarı