Renault Fluence 2013 otomatik vites alınır mı?

harun_pc

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 2013 model sanırım joy paket en boş paket yani 485 bin TL'ye almayı planlıyoruz. Araç özellikleri ( 260 bin km, kozmetik olarak kusuru yok, 14 bin hasar kaydı.

Sol ön çamurluk sol ön kapı değişen, sağ ön çamurluk boyalı expertiz raporunca şanzıman ve motoru çok iyi tabii ki alırken bir daha expertize götürülecek) alınır mı sizce? Farklı bir özellik lazımsa sorarsanız çok mutlu olurum. Teşekkür ederim şimdiden.

Bende Fluence 2014 otomatik joy paket var. Öneririm yakıt cimrisi oluyorlar. Bir tanıdığım aldı bende aldım kendisi de memnun bende çok şükür memnunum. Temiz bulursan kaçırma.

Bende fluence 2014 otomatik joy paket var. Öneririm yakıt cimrisi oluyorlar. Bir tanıdığım aldı bende aldım kendisi de memnun bende çok şükür memnunum. Temiz bulursan kaçırma.

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam kozmetik olarak baktık bazı nedenlerden dolayı expertize şu anlık götüremedik kapora verdik inşallah pazartesi expertize götürüp sonra alacağız temizdir inşallah.

İnşallah. Yani haklısınız insanlar zar zor toparlıyor o paraları birde ekspertiz 5k aşağısı yok gibi.
En azından ustaya gösterebilirsiniz yinede.

Bende fluence 2014 otomatik joy paket var. Öneririm yakıt cimrisi oluyorlar. Bir tanıdığım aldı bende aldım kendisi de memnun bende çok şükür memnunum. Temiz bulursan kaçırma.

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam kozmetik olarak baktık bazı nedenlerden dolayı expertize şu anlık götüremedik kapora verdik inşallah pazartesi expertize götürüp sonra alacağız temizdir inşallah.

İnşallah. Yani haklısınız insanlar zar zor toparlıyor o paraları bir de ekspertiz 5K aşağısı yok gibi.
En azından ustaya gösterebilirsiniz yine de.

Reis iş ciddiye binince mecbur gösteriyoruz yapacak bir şey yok ya hem ekspertizden rapor vs. de alıyoruz ya en azından bir metinli belge olsun elimizde bir kere alıyoruz içimize sinsin ama evet ekspertiz ücretleri cidden bayağı uçmuş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı