Renault Kangoo 2024 alınır mı?

Thick Eart

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Renault Kangoo 2024 model, 1.3 TCe Iconic, otomatik 7 vites alınır mı? 1.2 milyon TL bütçem var. Bu fiyatlara 20-30 bin arası hatasız, boyasız bulunuyor. Berlingo falan da baktım, Kangoo biraz daha sorunsuz geldi ve daha dolu gibi. Alayım mı sizce?

Dosya Ekleri

• IMG_2605.jpeg
    IMG_2605.jpeg
    139,4 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_2608.jpeg
    IMG_2608.jpeg
    43,3 KB · Görüntüleme: 21
Arkadaşlar Renault Kangoo 2024 model, 1.3 TCe Iconic, otomatik 7 vites alınır mı? 1.2 milyon TL bütçem var. Bu fiyatlara 20-30 bin arası hatasız, boyasız bulunuyor. Berlingo falan da baktım, Kangoo biraz daha sorunsuz geldi ve daha dolu gibi. Alayım mı sizce?

Ticaret odaklı kullanacaksanız Kangoo daha işlevsel olur. Ticaretin yanında bir o kadar da aile kullanımı ve yolcu taşımacılığı olacaksa Berlingo tercih edin derim.

Berlingo yakit olarak daha butce dostu, uzerine EAT8 gibi guzel ve sorunsuz bir sanzimanla geliyor. Motor da buyuk oranda problemsiz yalniz 2023 ve sonrasi olanlari tercih ederseniz. Oncelerinde zincir sorunu var. Dizel oldugu icin ERP vs. gibi ufak tefek sorunlar cikabiliyor. PSA grubu oldugu icin elektronik ariza ihtimali her zaman var. Kango'daki 1.3 TCe motor performans olarak iyi, buyuk oranda da sorunsuz ama termostat sorunu var. Eger ticari amacla kullanip yuksek kilometreler yapacaksaniz Berlingo derim.

Ticaret odaklı kullanacaksanız Kangoo daha işlevsel olur. Ticaretin yanında bir o kadar da aile kullanımı ve yolcu taşımacılığı olacaksa berlingo tercih edin derim.

Ben sorunsuz olmasını istiyorum ve 4 kişilik bir aileyiz her yıl Max 10.000 km yapacağım.

Berlingo yakit olarak daha bütçe dostu, uzerine eat8 gibi guzel ve sorunsuz bir sanzimanla geliyor. Motor da buyuk oranda problemsiz yalniz 2023 ve sonrasi olanlari tercih ederseniz. Oncelerinde zincir sorunu var. Dizel oldugu icin ErP vs. gibi ufak tefek sorunlar cikabiliyor. Psa grubu oldugu icin elektronik ariza ihtimali her zaman var. Kango'daki 1.3 TCe motor performans olarak iyi, buyuk oranda da sorunsuz ama termostat sorunu var. Eger ticari amacla kullanip yuksek kilometreler yapacaksaniz berlingo derim.

Berlingo 2023 sonrasına param yetmiyor ya. Şu an yani 1.2 milyon TL biriktirmeye çalışıyorum.

Ben sorunsuz olmasını istiyorum ve 4 kişilik bir aileyiz her yıl Max 10.000 km yapacağım.

Berlingo 2023 sonrasına param yetmiyor ya. Şu an yani 1.2 milyon TL biriktirmeye çalışıyorum.

Sorunsuzdan kastımda yani öyle sanayiye pek uğratmasın, masrafı az olsun.

Bir de konfor da benim için önemli, ailem için kullanacağım sonuçta.

Son düzenleme:

Güncel Berlingo için bütçeniz yetmiyorsa Kangoo alın. Yaşatabileceği problemler baş ağırtan cinsten değil.

Kangoo daha iyi olur o zaman. Duzenli olarak bakim icin servise gittiginizde muhakkak termostati kontrol ettirin. 30-40 binde cok 1.3 TCe arac motor yakti bu sebepten dolayi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı