Renault Megane 2 vs Taksi çıkması Fiat Egea

Proveit

Kilopat
Daha fazla  
Biraz uçuk ve saçma bir karşılaştırma farkındayım ama siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
350k bütçemiz var bu paraya taksi çıkması 2017 model civarları Egea'larda var temiz sayılabilecek Megane 2'lerde var.
Babamı ikna edemiyorum Megane 2'ye.

Taksiciyim , egeanın motorunun açılmış olmasını göz önünde bulundurursak , megane2 motor sağlamsa o seçilmeli.

Egealarda yağ yakma derdi bitmiyor.

Nasıl ikna edeceğini bilmiyorum ama taksi çıkması Egea çok saçma boyası falan ayrıca günde onlarca kişi kapıyı açıp kapıyor oturuyor yani kesinlikle Megane 2

Megane 2 sanılanın aksine sorunlu bir araç. Özellikle otomatik vites 1.5 versiyonları. İmkan varsa bütçeyi yükseltmenizi öneririm.
Ne gibi sorunlar var acaba? Siz hangi araçları önerirsiniz?

Taksiciyim , egeanın motorunun açılmış olmasını göz önünde bulundurursak , megane2 motor sağlamsa o seçilmeli.

Egealarda yağ yakma derdi bitmiyor.
Yağ yakma mevzusu benzinli olan modellerinde mi oluyor? 1.3 mjet bakıyoruz daha çok.

Nasıl ikna edeceğini bilmiyorum ama taksi çıkması Egea çok saçma boyası falan ayrıca günde onlarca kişi kapıyı açıp kapıyor oturuyor yani kesinlikle Megane 2

Piyasasına göre fiyatları çok düşük oldukları için boya pek önemli değil aslında. Benim korkum motoru ne durumdadır, alt takımı ne haldedir...

Ne gibi sorunlar var acaba? Siz hangi araçları önerirsiniz?

Yağ yakma mevzusu benzinli olan modellerinde mi oluyor? 1.3 mjet bakıyoruz daha çok.

Piyasasına göre fiyatları çok düşük oldukları için boya pek önemli değil aslında. Benim korkum motoru ne durumdadır, alt takımı ne haldedir...

Dizellerde oluyor , egeanın güzel bir motoru yok çok satan bir araba sadece. Benzin + Lpg'li accent blue al 10 kat daha iyi.

100 hakkım olsa 99 unda egeayı alırım. Tabii ki egea 1.4 ise. 1.3 yada 1.6 ise kötünün iyisi megane ı alırdım. Egeanın birde boyası yeni ise tadından yenmez. Modelli mis gibi. Atmosferik motor. Parça ucuz usta bol. Tartışılmaz bile bence.

Dizellerde oluyor , egeanın güzel bir motoru yok çok satan bir araba sadece. Benzin + Lpg'li accent blue al 10 kat daha iyi.
Sağ olasın ustam tavsiyelerin için.
100 hakkım olsa 99 unda egeayı alırım. Tabii ki egea 1.4 ise. 1.3 yada 1.6 ise kötünün iyisi megane ı alırdım. Egeanın birde boyası yeni ise tadından yenmez. Modelli mis gibi. Atmosferik motor. Parça ucuz usta bol. Tartışılmaz bile bence.
1.4 yokuş çıkamayan değil mi? Onla hiç uğraşılmaz valla.
Mümkünse megane 2. Egea 1.4 ise zaten direkt eleniyor.
Egea'yı 1.3 düşünüyoruz. Megane 2'nin arıza durumu nedir çok üzer mi bu konuda?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı