IPhone 11 iOS 26'ya güncellenmeli mi?

Makaleler
16
Yer
Antalia
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv
Meslek
Grafiker/Fotoğrafçı
Şu an 18.6.2 sürümündeyim. Aylardır güncellemedim, güncellemeye korkuyorum. Zaten yavaşladı daha da yavaşlar endişesindeyim ısınır vs. Aslında memnunum şu an her haliyle ama yeni IOS'un kilit ekranı ve diğer özellikleri hosuma gitmeye basladı. Kronik problemi var mı 26'nın? Güncellenir mi şimdi?

Son düzenleme:
Şu an 18.6.2 sürümündeyim. Aylardır güncellemedim, güncellemeye korkuyorum. Zaten yavaşladı daha da yavaşlar endişesindeyim ısınır vs. aslında memnunum şu an her haliyle ama yeni IOS'un kilit ekranı ve diğer özellikleri hosuma gitmeye basladı. Kronik problemi var mı 26'nın? Güncellenir mi şimdi?

Önermem hocam iPhone 12 de güncelledim telefon normale göre daha çok ısınıyor bazen donma ve kasmalarda oluyor.

Önermem hocam iPhone 12 de güncelledim telefon normale göre daha çok ısınıyor bazen donma ve kasmalarda oluyor.

Çıkalı aylar oldu hala düzeltmemişler demek ki.

Şu an 18.6.2 sürümündeyim. Aylardır güncellemedim, güncellemeye korkuyorum. Zaten yavaşladı daha da yavaşlar endişesindeyim ısınır vs. aslında memnunum şu an her haliyle ama yeni IOS'un kilit ekranı ve diğer özellikleri hosuma gitmeye basladı. Kronik problemi var mı 26'nın? Güncellenir mi şimdi?

Başta iyiydi de şu an nadiren de olsa kastığı oluyor. Çok değil ama yine de can sıkabiliyor nadiren. Bir de Face ID'den sonra ekranı yukarı kaydırırken o ekranda takılı kalabiliyor. Onun dışında oyun oynamadığım için ısınmaya bir şey diyemiycem. Benimki ısınmıyor hiç.

Güncellemeleri kapattım ama ona rağmen nasıl olduysa bir şekilde IOS 26'ya güncellenmiş telefon.

FaceTime ile yarım saat konuştuktan sonra telefon ciddi şekilde ısınmıştı. Onun dışında sanki bana telefon biraz hızlanmış gibi geldi. Normalde IOS 18'de çok daha fazla yavaşlama ve takılmalar oluyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı