Render İçin 18.000 TL Laptop Tavsiyesi

En yüksek ayarlarda en son çıkan oyunlarda 70-80 FPS veriyor mu hala? Sadece sordum yanlış anlamayın ben vermiyor diye biliyorum. Ama yine de Monster'a 18.000 lira vermem ben şahsen. Donanımı daha kötü olsa bile gerçekten kaliteli bir dizüstü tercih ederim.

1070'den iyi 1070Ti'den kötü bir kart. Şuan 1070'i olan biri değiştirme ihtiyacı hisseder mi sanmam. Monster zaten kasaya değil donanıma para veriyorsunuz. Aynı özellikte MSI 30 40bin liradan aşağı olmaz. Bilgisayar alıyoruz sonuçta süs eşyası değil performans daha ön planda olması lazım mantıken.

Ben de anlamadim ki, iki katı güçlü 9900k varken 9750H li soğutulamayan msi a asus a 13-15 bin vermek mantıklı bulunuyor...
16200TL e 9900k z270 2060 ...
18300TL e 2070.. rakibi yok zaten..

Dışarıda herhangi bir şekilde düşme ihtimali var. Dizüstüler sürekli yer değiştiren insanlar için üretilir. Sürekli aşırı güvenli yerlerde bulunacaksınız diye birşey yok. Masadan aşağı kayıp düştüğü zaman anlarsınız hangisine para vermeniz gerektiğini ve MSI'n dengi olan dizüstü neden 30-40 bin TL olduğunu. Süs eşyası olmasıyla ne alakası var ayrıca? Sağlamlık önemli birşey.

Hocam, bu aletler zaten 4kg ve dizüstü denmesinin sebebi 10kg kasada olmaması, aslında nakledilebilir sistem desek daha doğru, masadan nereye kayıp düşecek 4kg alet + bu da yani bir kasası var ikiye ayrılmaz düşünce ki neden düşsün, 5yıl aynı notebook u kullandım(dell 7537), 1 kere bile düşürmedim, ben 1400TL e almıştim, 2 ay önce kozmetij kusursuz olduğundan klavyesiz sökük bir şekilde 1000e sattım..

Ben dizüstü istendiğine göre taşınacak sandım. Eğer sabit bir yerde duracaksa dizüstü alınmaz ki. 18000 TL ile 2080 TI'lı kasa bile toplanır belki. Ama taşınacaksa Monster alınmamalı.

Sağlamlık ve performans açısından kesinlikle MSI GE 75 modellerini öneririm. Technopat da incelemesini yaptı.

Ben dizüstü istendiğine göre taşınacak sandım. Eğer sabit bir yerde duracaksa dizüstü alınmaz ki. 18000 TL ile 2080 TI'lı kasa bile toplanır belki. Ama taşınacaksa Monster alınmamalı.
Hocam tasinacak zaten, aynı donanım kasanızı monitorunuzu mouse klavye vs. omrunuzde tasidiniz mi evden ise isten okula ordan eve vs.. bu laptop kasa değil, neyin düşmanlığıdır bu? Elbette 4kg laptop için ağır ama ölüm değil.. umarım anlatabilmişimdir.
Konu sahibi hocam, 9900k 2070 modelini alın pişman olmazsınız, ben iyi niyetli oldukça düşman doğuyor çözemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…