Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 16 Ağustos 2020 #1 Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi, render ile uğraşmayan bir insan, çok kötü özelliklere sahip bilgisayarlara neden 10-15.000 TL verir?
Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi, render ile uğraşmayan bir insan, çok kötü özelliklere sahip bilgisayarlara neden 10-15.000 TL verir?
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 16 Ağustos 2020 #2 Alıcı keyfinden alıyor belki. Apple telefonu vardır saati vardır tableti vardır bunu alıyordur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2020
Alıcı keyfinden alıyor belki. Apple telefonu vardır saati vardır tableti vardır bunu alıyordur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tormet Centipat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 140 16 Ağustos 2020 #3 Forumlarda kendisi hakkında konu açılsın diye.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 16 Ağustos 2020 #4 Tokiler dedi: Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi, render ile uğraşmayan bir insan, çok kötü özelliklere sahip bilgisayarlara neden 10-15.000 TL verir? Genişletmek için tıkla... Starbucks’a girebilmek için(bak bu çok önemli), Garage Band ve sanal amfi programları kullanmak için, Müzik yaptığı için.
Tokiler dedi: Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi, render ile uğraşmayan bir insan, çok kötü özelliklere sahip bilgisayarlara neden 10-15.000 TL verir? Genişletmek için tıkla... Starbucks’a girebilmek için(bak bu çok önemli), Garage Band ve sanal amfi programları kullanmak için, Müzik yaptığı için.
hacıbaba36 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 667 Çözümler 1 16 Ağustos 2020 #5 Tokiler dedi: Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi, render ile uğraşmayan bir insan, çok kötü özelliklere sahip bilgisayarlara neden 10-15.000 TL verir? Genişletmek için tıkla... Apple'ın fanıdır belki.
Tokiler dedi: Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi, render ile uğraşmayan bir insan, çok kötü özelliklere sahip bilgisayarlara neden 10-15.000 TL verir? Genişletmek için tıkla... Apple'ın fanıdır belki.
Proportionsz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 788 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2020 #6 Zamanında bende Logic isimli müzik yazılımı için hackintosh kurmuştum. Belki de müzik yapmak için almıştır ?
Zamanında bende Logic isimli müzik yazılımı için hackintosh kurmuştum. Belki de müzik yapmak için almıştır ?
starkia Picopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 521 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2020 #7 Apple marka sevdalısıdır, Apple telefon kullanıyordur. Her şeyden önemlisi bütçesi elverişlidir. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2020
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 16 Ağustos 2020 #8 Mantıklı konu neymiş öğretsenize bana? Cidden bir rehber oluşturun kardeşim. Şurada düzgünce soru soruyorum. Neresi saçma? Apple bilgisayarın alınma sebeplerini sormak saçma geliyorsa daha ne açalım? Kayseri Mantısı dedi: Sürekli saçma konular açıyorsunuz. Alıcı keyfinden alıyor belki. Apple telefonu vardır saati vardır tableti vardır bunu alıyordur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Verdiğiniz düzgün cevap için teşekkür ederim ancak rahatsız oluyorsanız beni göz ardı etmenizi öneriyorum. Ne dersiniz?
Mantıklı konu neymiş öğretsenize bana? Cidden bir rehber oluşturun kardeşim. Şurada düzgünce soru soruyorum. Neresi saçma? Apple bilgisayarın alınma sebeplerini sormak saçma geliyorsa daha ne açalım? Kayseri Mantısı dedi: Sürekli saçma konular açıyorsunuz. Alıcı keyfinden alıyor belki. Apple telefonu vardır saati vardır tableti vardır bunu alıyordur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Verdiğiniz düzgün cevap için teşekkür ederim ancak rahatsız oluyorsanız beni göz ardı etmenizi öneriyorum. Ne dersiniz?
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 16 Ağustos 2020 #9 1.Garageband vs. için almış olabilir. 2.iPhone kullanıyor olabilir. 3.MacBook veya macOS seviyor ve Hackintosh kurmak istemiyor olabilir.
1.Garageband vs. için almış olabilir. 2.iPhone kullanıyor olabilir. 3.MacBook veya macOS seviyor ve Hackintosh kurmak istemiyor olabilir.
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 16 Ağustos 2020 #10 @enes.wtp Allah aşkına, bu konu saçma mı? 222744 dedi: Starbucks’a girebilmek için(bak bu çok önemli), Garage Band ve sanal amfi programları kullanmak için, Müzik yaptığı için. Genişletmek için tıkla... Hocam size soruyorum. Bu konu saçma mı cidden? Sizin yaptığınız gibi düzgünce cevap vermek bu kadar zor mu? Son düzenleme: 16 Ağustos 2020
@enes.wtp Allah aşkına, bu konu saçma mı? 222744 dedi: Starbucks’a girebilmek için(bak bu çok önemli), Garage Band ve sanal amfi programları kullanmak için, Müzik yaptığı için. Genişletmek için tıkla... Hocam size soruyorum. Bu konu saçma mı cidden? Sizin yaptığınız gibi düzgünce cevap vermek bu kadar zor mu?