Render ve yayın sistemi toplama

AMD'den pek bir şey beklemiyorum ben 🙃
Ryzen çıkmadan önce ben de böyle diyordum, adamlar Intel'in yıllarca süren formülünü bile yıkıp Intel'i çekirdek sayısında artış yapmaya zorladı 😁 Buna rağmen multi-core performansında Ryzen'a yetişemedi. Ayrıca AMD bey 7nm'ye geçiyor😉

Son düzenleme:
Kasa için bunu tavsiye edebilirim. Bütçeniz RTX2080 toplamayada yetiyor işlemcinizden kısmak şartıyla.

Monitörede bunu ekleyeyim.

Bende size katılıyorum kesinlikle sistemi. Haziran ayında toplamayı planlıyorum altyapısını oluşturmak ve kafamda bir taslak oluşturmak için bu konuyu açtım. Ekran kartları hakkında bilginiz varsa son zamanda çıkan kartlar arasında önereceğiz var mıdır

Ne zaman çıkar ya Hocam Haziran’a kadar bana lazım işim ile ilgili

@Silinen üye, @Aghayev13, @Shimada Sensei Hehehehe 😕 Ne cigirmis be arkadaş. Tabii tüketiciler için rekabet iyidir ama yıllar önce çıkan 4790K'den kötü performansa sahip R7 1700 çıkarmaları büyük çığır gerçekten. (Oyun için diyorum.)

Bir de ekran kartı meselesi var. Yine dediğim gibi tüketici için rekabet iyidir ama Radeon VII 1.5 yıl önce çıkan GTX 1080 TI'den daha iyi değil. Üstelik çok güç tüketiyor.

Pek 2k kullanmayı düşünmemekteyim sizinde dediğiniz gibi 2060 ve 2070 daha mantıklı geldi
2k oynamayacaksan nvidia almak saçma olur zaten 1080pde RX 590 bile çok güzel fpsler vermekte. RTX serisine para bağlanmaktansa sistemdeki diğer parçaları daha kaliteli yükseği alınabilir m2 ssd gibi yada hava akışı daha güzel bir kasa daha güzel ekipmanlar daha iyi sıvı soğutma.Çoğu bu hatayı yapıyor RTX 2070 alıyor diğer bileşenleri düşürmek zorunda kalıyorlar.
Ne zaman çıkar ya Hocam Haziran’a kadar bana lazım işim ile ilgili
1 hafta önce bir haber görmüştüm amd yeni işlemcileriyle ekran kartlarını aynı gün çıkaracak diye eğer doğruysa yaz gibi çıkması lazım bende yeni sistem toplayacagım için takip ediyorum sürekli.
@Silinen üye, @Aghayev13, @Shimada Sensei Hehehehe 😕 Ne cigirmis be arkadaş. Tabii tüketiciler için rekabet iyidir ama yıllar önce çıkan 4790K'den kötü performansa sahip R7 1700 çıkarmaları büyük çığır gerçekten. (Oyun için diyorum.)

Bir de ekran kartı meselesi var. Yine dediğim gibi tüketici için rekabet iyidir ama Radeon VII 1.5 yıl önce çıkan GTX 1080 TI'den daha iyi değil. Üstelik çok güç tüketiyor.
İntel ve nvidia hep cebini düşünen şirketler çok üst düzey sistem olmadıkça bu ikisine yanaşılmaz yada tomarla paran var zenginsen tabikide intel nvidia tabanlı sistem toplayacaksın.

Şahsen zengin olsam 9900k 2080ti tabanlı sistem toplarım ama bunlara para verene kadar amd tarafından işini görecek güzel sistem çıkartırsın para kolay kazanılmıyor fabrikatör değiliz.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye, @Aghayev13, @Shimada Sensei Hehehehe [emoji53] Ne cigirmis be arkadaş. Tabii tüketiciler için rekabet iyidir ama yıllar önce çıkan 4790K'den kötü performansa sahip R7 1700 çıkarmaları büyük çığır gerçekten. (Oyun için diyorum.)

Benimde amd konusunda aklıma takılan önemli problemlerden biride bu. Kesinlikle fanı olduğum bir marka yok bundan dolayı sizin görüşleriniz ışığında yönleneceğim

2k oynamayacaksan nvidia almak saçma olur zaten 1080pde RX 590 bile çok güzel fpsler vermekte. RTX serisine para bağlanmaktansa sistemdeki diğer parçaları daha kaliteli yükseği alınabilir m2 ssd gibi yada hava akışı daha güzel bir kasa daha güzel ekipmanlar daha iyi sıvı soğutma.Çoğu bu hatayı yapıyor RTX 2070 alıyor diğer bileşenleri düşürmek zorunda kalıyorlar.

1 hafta önce bir haber görmüştüm amd yeni işlemcileriyle ekran kartlarını aynı gün çıkaracak diye eğer doğruysa yaz gibi çıkması lazım bende yeni sistem toplayacagım için takip ediyorum sürekli.

İntel ve nvidia hep cebini düşünen şirketler çok üst düzey sistem olmadıkça bu ikisine yanaşılmaz yada tomarla paran var zenginsen tabikide intel nvidia tabanlı sistem toplayacaksın.
Peki 1080p oyun deneyiminde RX 590 ın düzeyi hakkında bir bilginiz var mı

Peki 1080p oyun deneyiminde RX 590 ın düzeyi hakkında bir bilginiz var mı
Evet geçenlerde bir videosunu izledim apex legendde yüksek ayar 2kda bile 60 70 arası bir fps alıyordu oynayan eleman.Amd CEStede en iyi 1080p kartı olarak tanıtıldı zaten RX serisi tarafında 1080p oyuncular için üretildi bu kart Lisa su konuşmasında kendisi söyledi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kafanıza takılan soruların cevabı burda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet geçenlerde bir videosunu izledim apex legendde yüksek ayar 2kda bile 60 70 arası bir fps alıyordu oynayan eleman.Amd CEStede en iyi 1080p kartı olarak tanıtıldı zaten RX serisi tarafında 1080p oyuncular için üretildi bu kart Lisa su konuşmasında kendisi söyledi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kafanıza takılan soruların cevabı burda.
Çok teşekkür ederim. Çok ama çok sağolun

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı