Cihazınızın marka/modeli nedir?Recovery ve root zorunlu mu bazı sistem uygulamaları Knox sayacı artınca çalışmıyor da.
M52 5GCihazınızın marka/modeli nedir?
Samsung ve Sony'de eMMC/UFS'ye Windows yükleyemezsiniz. USB ya da SD Kart ile anca kullanabiliyorsunuz. Çünkü şifresi kırılmadı partitionların.M52 5G
Recovery ve root zorunlu mu bazı sistem uygulamaları Knox sayacı artınca çalışmıyor da.
Evet, bootloader kilidini açar açmaz eFuse atıyor her cihazda.Knox her türlü atacaktır zaten.
Hocam SD6115 (662) işlemcili bir tabletim var ve bu konudaki talimatları izleyerek Linux kurmak istiyorum (biraz teknik bilgim var) ancak işlemcimin desteklenip desteklenmediğini anlayamadım. Siteye girince görünmüyor ancak siz yukarıda bir cevapta var demişsiniz. Eğer varsa hangi dosyaları indirmem lazım? Şimdiden teşekkür ederim.
Renegade Project kullanmak zorunda değilsiniz (ki zaten onlar SD 662 ile uğraşmadılar talep az diye). Robotix22 adlı bir kişinin Mu-Qcom adlı reposunu kullanacaksınız siz. ACPI tablosu mevcut fakat bilinmeyen bir sorundan dolayı çalışmıyor. Bu yüzden sorun çözülene kadar Windows açılmayacak (logoda öyle kalacak). Linux deneyebilirsiniz ACPI olmadan:Hocam SD6115 (662) işlemcili bir tabletim var ve bu konudaki talimatları izleyerek Linux kurmak istiyorum (biraz teknik bilgim var) ancak işlemcimin desteklenip desteklenmediğini anlayamadım. Siteye girince görünmüyor ancak siz yukarıda bir cevapta var demişsiniz. Eğer varsa hangi dosyaları indirmem lazım? Şimdiden teşekkür ederim.
Artık (Sony için değil ama) Samsung cihazlarda ki bu sorun çözüldü. Ayrıca Samsung Exynos için de EDK2 var (Mu-Samsung'a bakabilirsiniz).Samsung ve Sony'de eMMC/UFS'ye Windows yükleyemezsiniz. USB ya da SD Kart ile anca kullanabiliyorsunuz. Çünkü şifresi kırılmadı partitionların.
Gerçi kendi sitesine bile erişim yok, Telegram kanalı 3-5 kişi hariç susmuş şekilde, artık pek uğraşan yok sanırım.
Benim cihazım şu an lavender, sif dualboot yapabilmek için pocof1'e geçeceğim tekrar.
1 yıl oldu ve maales hâlâ Audio tarafında bir şey yok, keşke düzelebilse.
Renegade Project kullanmak zorunda değilsiniz (ki zaten onlar SD 662 ile uğraşmadılar talep az diye). Robotix22 adlı bir kişinin Mu-Qcom adlı reposunu kullanacaksınız siz. ACPI tablosu mevcut fakat bilinmeyen bir sorundan dolayı çalışmıyor. Bu yüzden sorun çözülene kadar Windows açılmayacak (logoda öyle kalacak). Linux deneyebilirsiniz ACPI olmadan:
![]()
GitHub - Project-Silicium/Mu-Silicium: Project Mu Port for ARM64-Based Devices
Project Mu Port for ARM64-Based Devices. Contribute to Project-Silicium/Mu-Silicium development by creating an account on GitHub.github.com
Artık (Sony için değil ama) Samsung cihazlarda ki bu sorun çözüldü. Ayrıca Samsung Exynos için de EDK2 var (Mu-Samsung'a bakabilirsiniz).
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.