Rengar'a buff gelmeli mi?

BuildWarmer

Hectopat
Daha fazla  
Rengar'ın Q'sunun kritik vurma ihtimali %95'ten %75'e düşürüldü ve bu rengara ciddi bir hasar verememe sorununa yol açtı. Erken oyunda zaten güçsüzdü daha da güçsüzleşti (bana göre) çünkü karşına Jarvan, Xin Zhao, geldi mi erken oyunda senin ormana girse ölme ihtimalin önceki Rengar'a kıyasla yüksek ve güçlenmesi için en az 2 itemi olması lazım. Önceki Rengar'da erken oyunda çok rahat kill alıp çok deli gibi güçlenip oyuna çok büyük bir etkisi vardı. Zaten ebedi kılıca buff geldi ADC'ler çok rahatlıkla öldürebilir ve etrafında çalı yoksa her türlü ölüyorsun. Sizce rengara buff lazım mı?

Hayır gerekmiyor. Rengar zaten karşı jungleye baskın yapıp üstünlük kazanan bir şampiyon eğer rakibindeki adamlar senin junglene girip seni hazırlıksız yakalıyorsa dezavantajlı olman gayet normal bir şey. Skillshot olmayan, oyuncuların %99'unun refleks gösteremediği ve hiçbir beceri istemeyen R+Q+Q mekaniğini ile tek atması zaten büyük saçmalık.

Rengar'ın Q'sunun kritik vurma ihtimali %95'ten %75'e düşürüldü ve bu rengara ciddi bir hasar verememe sorununa yol açtı. Erken oyunda zaten güçsüzdü daha da güçsüzleşti (bana göre) çünkü karşına Jarvan, Xin Zhao, geldi mi erken oyunda senin ormana girse ölme ihtimalin önceki Rengar'a kıyasla yüksek ve güçlenmesi için en az 2 itemi olması lazım. Önceki Rengar'da erken oyunda çok rahat kill alıp çok deli gibi güçlenip oyuna çok büyük bir etkisi vardı. Zaten ebedi kılıca buff geldi ADC'ler çok rahatlıkla öldürebilir ve etrafında çalı yoksa her türlü ölüyorsun. Sizce rengara buff lazım mı?

Hocam bence bu meta muhabbetini millet başka çarlar oynasın skin alsın diye yapıyorlar. Rengar mesela nerfleniyor Garen buff yiyor falan öyle. 1-2 yama sonra da rengara buff verirler daha çok oynanır deli gibi. Ben OTP'dim eskidem hep aynı çarları oynuyordum. Arkadaşım inat etti indir diye kırmamak için arkada iniyor 1 yılda neler olmuş bakayım bir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı