Bir yazı okudum, repack dosyaların virüs içerdiğiyle alakalı. Bilginiz varsa yazarsanız sevinirim. Bir de Anti-Virüs programını kapatmıyorum repack indirirken. Bir sorun oluşur mu?
Orijinal siteden sayısız oyun indirmişimdir hiç sıkıntı olmadı ama bu sitenin çakması çok fazla. Çakmaların tamamı virüslü ya da o kadar çok reklam var ki bir şekilde virüs bulaşıyor.
Benim merak ettiğim bu kızgın atanlar neye göre kızgın atıyor? Torrent Repack Forza Horizon indirirken içinden miner virüsü çıktı. Adamın başına virüs gelirse sorumlusu bu virüs çıkmaz diyen tayfa olur haberiniz olsun. Hiçbir şey için garanti vermeyin orijinal olmadığı sürece.
Bununla alakalı her hangi bir kanıt, belge, video vs var mı? Böyle bir şeyi söylemek yetmez. Repack ile diskin ömrünün kısalması arasında bağlantı göremiyorum.
Virüs repack da olur Reloaded versiyonda olmaz diye bir şey yok. Tüm korsan versiyonlarda virüs olabilir. Önemli olan indirdiğiniz yerdir. öpbenirecepyibenirecep.com (salladım tabii ki ) gibi bir siteden indiriyosanız büyük ihtimalle avuç avuç virüs geliyor olacaktır. Tekrar diyorum indirdiğiniz site çok çok önemli.
Benim merak ettiğim bu kızgın atanlar neye göre kızgın atıyor? Torrent Repack Forza Horizon indirirken içinden miner virüsü çıktı. Adamın başına virüs gelirse sorumlusu bu virüs çıkmaz diyen tayfa olur haberiniz olsun. Hiçbir şey için garanti vermeyin orijinal olmadığı sürece.
Ben de fark ettiysen hepsinde virüs var demiyorum. Çıkabilir de çıkmayabilir de şüphen varsa KIS ile tarama yapmasını söylüyorum kızgın atıyorsun. Anlamadım ki.
GTA 4 indirdim ondan çıkmadı, Forza indirdim ondan çıktı. Yayımlayan kişinin içine sıkıştırmasına bağlı bir durum. Bütün detayları yazmam gerekiyorsa yazayım.