Replika AirPods önerisi

1reNN

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Aktif olarak JBL kulak üstü kullanıyorum ama artık çok yer kaplıyor gibi geliyor. Ondan dolayı AirPods Pro arıyorum. Replika olarak orijinaline yakın satan pek bir yer bulamadım. Bir önerileriniz varsa değerlendireyim.

İlk defa duyduğum bir marka hocam batarya süresi nasıl gider acaba?

Anker önerir misiniz hocam genelde F/P olarak görüyorum ürünlerini ama hiç kullanma fırsatım olmadı.
Soundpeats iyi markadır hocam. Ben kendim kullanmadım ama incelemelerine göre batarya süresi şu şekilde:

ANC ile 5 saat, ANC olmadan 7 saat kadar kullanılabiliyor. Kutusu da toplam 4 kere şarj edebiliyor.

Soundpeats iyi markadır hocam. Ben kendim kullanmadım ama incelemelerine göre batarya süresi şu şekilde:

ANC ile 5 saat, ANC olmadan 7 saat kadar kullanılabiliyor. Kutusu da toplam 4 kere şarj edebiliyor.

Anladım hocam genelde az bir şey incelediğimde Xiaomi modelleri çıkıyordu karşıma sizce marka olarak karşılaştırsak hangisini önerirsiniz.

Anladım hocam genelde az bir şey incelediğimde Xiaomi modelleri çıkıyordu karşıma sizce marka olarak karşılaştırsak hangisini önerirsiniz.
İkisini de kullanmadığımdan yorum yapmam doğru olmaz, fakat bilgisine güvendiğim kişilere göre bu bütçede (bizim ülkemizde satılanlar arasından) Soundpeats T3 Pro en iyisi.

Merhaba. Aktif olarak JBL kulak üstü kullanıyorum ama artık çok yer kaplıyor gibi geliyor. Ondan dolayı AirPods Pro arıyorum. Replika olarak orijinaline yakın satan pek bir yer bulamadım. Bir önerileriniz varsa değerlendireyim.

Hocam replika almak yerine o bütçede orijinal kulak içi Xiaomi kulaklıklar var onlara bakabilirsiniz.

Kardeşim bu kulaklığı kullanıyor ve çok memnun sizde buna ve başka modellere bir bakın isterseniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı