Replika AirPods tavsiyesi

yasinturan

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar herkese selam, iPhone 7 ve MacBook Pro sahibiyim ve ikisinde de entegre çalışabilecek bir AirPods arıyorum. Ve AirPods fiyatları çok yüksek, bütçem yetmiyor. İnternette, Instagram'da envai çeşit replika ürün mevcut. Bunlardan birini alsam işimi görür mü? Kullanan arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşabilirlerse çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar herkese selam, iPhone 7 ve MacBook Pro sahibiyim ve ikisinde de entegre çalışabilecek bir AirPods arıyorum. Ve AirPods fiyatları çok yüksek, bütçem yetmiyor. İnternette, Instagram'da envai çeşit replika ürün mevcut. Bunlardan birini alsam işimi görür mü? Kullanan arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşabilirlerse çok sevinirim.

Bütün çakmalar entegre çalışııyor artık.Bence 200-300 lira verip çakma almak yerine başka sağlam bir marka kulaklık almanız.

Çakma AirPods, iPhone ve Mac ile uyumlu çalışmaz gerçeği kadar iyi. Size önerim kaliteli bir Bluetooth kulaklık almanız. Çakma AirPods, kulağınızda bile patlayabilir.

Mesela T15 alabilirsiniz. İnceleme yapmıştım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı