Replika ayakkabı alınır mı?

lemonFPS

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ayakkabılara bakarken Login • Instagram gördüm. A kalite replike satılıyor sanırım, sizce uygun fiyatlı şekilde alınır mı? Alınır mı diye bahsettiğim ayakkabılar AF1 gibi günlük hayatta giyilen ayakkabılar. Orijinallerinin 4000 TL'ye dayandığını göz önüne alarak kalite olarak bu site nasıldır?

Arkadaşlar ayakkabılara bakarken Login • Instagram gördüm. A kalite replike satılıyor sanırım, sizce uygun fiyatlı şekilde alınır mı? alınır mı diye bahsettiğim ayakkabılar AF1 gibi günlük hayatta giyilen ayakkabılar. Orijinallerinin 4000 TL'ye dayandığını göz önüne alarak kalite olarak bu site nasıldır?

Alacağınız modelin replikası kaç TL?

Arkadaşlar ayakkabılara bakarken Login • Instagram gördüm. A kalite replike satılıyor sanırım, sizce uygun fiyatlı şekilde alınır mı? Alınır mı diye bahsettiğim ayakkabılar AF1 gibi günlük hayatta giyilen ayakkabılar. Orijinallerinin 4000 TL'ye dayandığını göz önüne alarak kalite olarak bu site nasıldır?
Alınmaz. O bütçeye Hummel, Slazenger gibi markalara bak.

Alacağınız modelin replikası kaç TL?
Hocam aslında ben yeezy modellere bakmayı düşünüyorum arkadaşım yurt dışından geldi onda gördüm epey rahat ayakkabı türkiyede orijinali yok ve satanlar çok uçuk fiyatlara satıyor +8000 gibi öyle bir parayı ayakkabıya vermem dolara çevirir yurt dışına giden tanıdığım olursa getirttirim ama dediğim gibi replikası 1500 civarında

Hocam DHgate sitesinde baya iyi replika ayakkabılar olabiliyor. Bir bakın isterseniz.
Site çinle bağlantılıymış kargo vs. durumlarında çok uzun sürmez mi hocam

Hocam aslında ben yeezy modellere bakmayı düşünüyorum arkadaşım yurt dışından geldi onda gördüm epey rahat ayakkabı türkiyede orijinali yok ve satanlar çok uçuk fiyatlara satıyor +8000 gibi öyle bir parayı ayakkabıya vermem dolara çevirir yurt dışına giden tanıdığım olursa getirttirim ama dediğim gibi replikası 1500 civarında
1500 tlye her türlü puma gibi bir markadan güzel ayakkabı alırsınız hocam. Puma Rbd Game Low Sneaker Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Hevesinizi kırmak istemem fakat replika ayakkabı alıp kendi ayak sağlığınızı riske atmayın. Hafife alınacak zararlar vermiyor çünkü ayaklara. Lütfen vereceğiniz paraya gidip doğru düzgün bir ayakkabı alın. Hava uğruna ayak ve deri sağlığınızdan olmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı