Replika DualShock 4 alınır mı?

Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba, replika DualShock 4 almayı istiyorum. Sebebi sadece deneyimlemek. Kol ile oynama tecrübem yok ama klavye ve farede efsaneyimdir. Genelde CoD MW 2 oynarım ve aim asist desteği de var kontrolcüler için. Normalde dünyada birçok insan bununla bu oyunu oynuyor zaten ama replikada çok durum farklı değil diye biliyorum. Hassas tetik olması gerekiyor benim için. Bir de hassas hareket. Kablo ile bağlamayı düşünüyorum ama bazı kullanıcılar kablo çıktığını, bazıları ise çıkmadığını söylüyor. Kablo ile kullanırım muhtemelen ki bunun sebebi gecikmeyi minimuma indirmek. Oyunda saliseler bile önemli. Tavsiyeleriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, replika DualShock 4 almayı istiyorum. Sebebi sadece deneyimlemek. Kol ile oynama tecrübem yok ama klavye ve farede efsaneyimdir. Genelde CoD MW 2 oynarım ve aim asist desteği de var kontrolcüler için. Normalde dünyada birçok insan bununla bu oyunu oynuyor zaten ama replikada çok durum farklı değil diye biliyorum. Hassas tetik olması gerekiyor benim için. Bir de hassas hareket. Kablo ile bağlamayı düşünüyorum ama bazı kullanıcılar kablo çıktığını, bazıları ise çıkmadığını söylüyor. Kablo ile kullanırım muhtemelen ki bunun sebebi gecikmeyi minimuma indirmek. Oyunda saliseler bile önemli. Tavsiyeleriniz nedir?

Logitech F310 alabilirsin hocam kablolu eğer bütçen yüksek ise F710 da alabilirsin oda kablosuz.

Ben replika DualShock kullanıyorum Fifa'da vs. iş görüyor ama FPS oyunları için kaliteli bir Gamepad almanı öneririm. F310 iyidir ama ergonomisi kötü olduğu için FPS oyunlarında çok zorlanırsın.

FPS oyunları için Xbox kolları bir numaradır. 2. el temiz 8. nesil kol alabilirsiniz. FPS oyunları için replika çok çok kötü bir tercih olur. Ve eliniz biraz büyükse Logitech F310'u hiç tavsiye etmem FPS oyunlarında çok zorlanırsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı