Replika DualShock 4 alınır mı?

F310 özellikle tetikte zorluk yaşatıyormuş. Daha önceki konuları inceledim. Çünkü bana ergonomi lazım. Elim de büyüktür evet. F310 seveni olduğu kadar sevmeyeni de var. Xbox kontrolcü akıp kullanan biri ps kollarına rahatça adapte olabilir mi? Bütçe belirtmedim ama ama en fazla 650-700 civarı olabilir.

Bir de bütçeyi ayarlarsam PS5 kontrolcüsü olan DualSense düşünüyorum. Orjinal almak üzere ne dersiniz?

F310 ve F710 replikalardan çok daha iyidir.

10 yıl F310 kullanmış biri olarak kolu kablolu olarak her yerde kullandım.
Geçen sene sıfır F710 aldım aynı kolun kablosuzu.
1 yıl sonra kendiliğinden kopmalar olmaya başladı FIFA oynarken kol bir iki saniye kopuyor adam hareket etmiyor sonra devam ediyor bazen gol atarken denk geliyor. En mantıklısı F310 bence kablolu ve bağlantı sorunu yok.
Aslında F710 da problem olmasa pili 1 ay gidiyor rahat. Kol tamircisi olmama rağen ufak USB alıcısını tamir etmedim. İçini açtım fakat bir problem görünmüyor. Kolda da problem olabilir diye düşünüyorum temassızlık var bir ara entegreleri ısıtarak tekrar lehim almasını sağlayacağım.
Kablolu olan F310 da PS4 kolunun yerini tutuyor ama tek farkları tetik tuşları çok sert Logitech'lerde parmaklarınız büyük ve güçlü ise sorun yaratmaz. PS4 kolunda yumuşaktır tetikler.
Ama analog hassasiyeti Logitech'lerde çok üst düzey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı