Replika DualShock 4 alınır mı?

Daha ucuz fiyata trendyoldan alabilirsin hepsi aynı zaten. Bende var ben kullanıyorum yani mükemmel değil ama 500-600tl gibi fiyatlara kafi performans sağlıyor.

Hocam baktım satıcı şu an satmıyor. Ama bütün satıcılar aynı ürünü satıyor. Ürün fotoğraflarından bakın Doubleshock 4 yazan bir kutu görürseniz aynı üründür zaten

Hocam baktım satıcı şu an satmıyor. Ama bütün satıcılar aynı ürünü satıyor. Ürün fotoğraflarından bakın Doubleshock 4 yazan bir kutu görürseniz aynı üründür zaten
Tamamdır çok teşekkür ederim.

@Grande Eyemen Hocam kusura bakmayın çok soru soruyorum, kumandadaki hoparlör ve kulaklık girişi çalışıyor mu?

Son düzenleme:
Logitech F710 öneriyim hocam belki replikalardan bayağ bir pahalı ama gayet güzel ve taş gibi gamepad dır 2 senede bir pilini değiştirseniz yeterde artar bile ve her oyunuda bitirmişimdim onunla titreşim hissiyatı filan akıyor bildiğiniz ve en az 60 sene dayanır elinizdede kalmaz yani pişmanda olmazsınız ve deniz altıda sürülür taş gibidir ama eğer replika PS4 kolu aşcaksanız muhtemelen 1 seneye yakın sürede bozulır...

Ne replika DS4 ne de F710 gibi vasat ürünler alınmaz. Düzgün bir ürün için bütçeni zorlayıp buna bak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı