Replika DualShock 4 nasıl?

wruno967

Hectopat
Katılım
30 Ağustos 2020
Mesajlar
279
Çözümler
4
Merhaba (PC) orijinal DualShock 3 kullanıyordum. Bir sebepten dolayı kol artık bende degil. Çok da memnundum aslında fakat benim elimde olmayan bir durumdu. Yeni bir kol arayısına girdim. Öncelikle oynayacagım oyunlar FIFA, Forza, ETS istegim deadzone dedigimiz olay alacagım kolda asla olmamalı. Oldugunu hissedince çok soguyorum oynamaktan. Önceki yıllarda uzun süreli orijinal DualShock 4, DualShock3, bir de birkaç saat Logitech F310 kullanmıslıgım var. Logitech'ten hiç memnun kalmadım tutunca R2 L2 üstte kalıyor rahat bir sekilde basılmıyor ve deadzone var. Piyasada aşırı derecede replika DS4 satılıyor. Replika DS3 kullandım hiç memnun kalmadım tabii marka olarak giriş orta seviye bir şeydi replikalar arasında orası ayrı. Sorum şu bu replika DS4'lerde R2 L2 tuslarında ve analoglarda deadzone bulunuyor mu? Bulunuyordur diye tahmin ediyorum ama sormadan edemedim. 2. olarak yenilenmiş orijinal DS4 diye satılan ürünler var bunların olayı gözden çıkarılan ürünlerin tamir edilip geri kullanılması mı? Haliyle daha ucuz ileride bir sıkıntısı olur mu alınır mı? Son olarak da tüm yazdıklarımı dikkate alaraktan orijinal 2. el DS3, orijinal 2. el DS4, yenilenmiş DS4, replika DS4 arasından ihtiyacıma göre hangisini tercih etmeliyim? Bütçede bir sıkıntım yok fakat sıfır DS4'lerin fiyatı neredeyse DS5 ile aynı fiyatlarda satılıyor. Gidip de bir kola 1000 TL vermek istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Monster’ın Pusat kolunu kullanıyorum idare eder fakat bendeki model artık satışta değil sanırım. Replika ya da yenilenmiş model almak yerine 2.el orijinal ürün almalısınız bence. Ben 2.el orijinal DS4’ü 400tlye uyguna bulup almıştım ve kesinlikle orijinal olduğundan eminim kontrollerini yapmıştım. R2 ve L2 tuşlarının arkasında ortada boydan düz bir çizgi var ise orijinal demektir. Orijinal ayırt etme araştırmalarımda gördüğüm en belirgin özellik buydu.
 
Monster'ın Pusat kolunu kullanıyorum idare eder fakat bendeki model artık satışta değil sanırım. Replika ya da yenilenmiş model almak yerine 2.el orijinal ürün almalısınız bence. Ben 2.el orijinal DS4'ü 400TL'ye uyguna bulup almıştım ve kesinlikle orijinal olduğundan eminim kontrollerini yapmıştım. R2 ve L2 tuşlarının arkasında ortada boydan düz bir çizgi var ise orijinal demektir. Orijinal ayırt etme araştırmalarımda gördüğüm en belirgin özellik buydu.

Öncelikle teşekkürler. Bu çizgi tam olarak anlayamadım. Bir fotograf vs var mı gösterebilecegin?
 
Öncelikle teşekkürler. Bu çizgi tam olarak anlayamadım. Bir fotograf vs var mı gösterebilecegin?
Daire içine aldığım kısımdaki gibi düz çizgi olacak. Bir de sol alttaki okta gösterdiğim gibi barkod sonradan eklenmiş gibi farklı bir tonda olmalı. Bu iki özelliği bir arada gördüğün an o kol orijinaldir. Ve de bazı replika kollarda okun sağındaki çöp kutusu olmuyor.
 

Dosya Ekleri

  • 2B5E4236-F876-423B-BC0C-9710B6C068BF.jpeg
    2B5E4236-F876-423B-BC0C-9710B6C068BF.jpeg
    113,7 KB · Görüntüleme: 59

Yeni konular

Geri
Yukarı