Ucuz olduğu için olabilir miBütçeniz nedir? Neden replika tercih ediyorsunuz?
Ucuz ama replika olmayan gamepadlar vardır diye düşünüyorum. Replika ürünler çok dayanır mı?Ucuz olduğu için olabilir mi
Ucuz ama replika olmayan gamepadlar vardır diye düşünüyorum. Replika ürünler çok dayanır mı?
Kendim kullanıyorum aynı kırmızı rengini. Fena değil bir tek bt si kalitesiz biraz ama siz de bt kullanmayacakmışsınız zaten sorun olmaz o yüzden. Kablosu kısa gelecek siz kendiniz eve micro usb kabloya bağlayıp kullanabilirsiniz.Biliyorum öyle fazla bir beklentim yok dualshck kol arıyorum.
Kendim kullanıyorum aynı kırmızı rengini. Fena değil bir tek BT'si kalitesiz biraz ama siz de BT kullanmayacakmışsınız zaten sorun olmaz o yüzden. Kablosu kısa gelecek siz kendiniz eve Micro USB kabloya bağlayıp kullanabilirsiniz.
Kendim kullanıyorum aynı kırmızı rengini. Fena değil bir tek BT'si kalitesiz biraz ama siz de BT kullanmayacakmışsınız zaten sorun olmaz o yüzden. Kablosu kısa gelecek siz kendiniz eve Micro USB kabloya bağlayıp kullanabilirsiniz.
Yok yok kutudan çıkana gerek yok. Kutudan çıkan da 80 cm. Dediğim gibi normal eski tip şarj kablosu ile sorunsuz kullanabilirsiniz ben öyle yapıyorum.İlla kutudan çıkan kablosu olmasına gerek yok değil mi?
https://www.hepsiburada.com/sony-dualshock-4-glacier-white-beyaz-p-HBV000011BBWD?magaza=Elvita araştırdım bunu buldum sence nasıl yanında kabloda gönderiyorlarmış zaten 100 cm.
Yok yok kutudan çıkana gerek yok. Kutudan çıkan da 80 cm. Dediğim gibi normal eski tip şarj kablosu ile sorunsuz kullanabilirsiniz ben öyle yapıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.