Replika DualShock alınır mı?

Alacağın replika DualShock şanslıysan maksimum 6 ay- 1 sene falan gider. Tavsiyem orijinal bir gamepad alman. Bütçen hiç yoksa en azından Logitech F310 falan bakabilirsin.

Buradan aldım hala sorunsuz kullanıyorum. Ancak kablolu kullanıyorum kablosuz denemedim. PC'm de Bluetooth yok.

Maksimum 450TL'ye bir replika almak istiyorum. Güvenebileceğiniz satıcı vesaire varsa önerir misiniz?
Replika kullanmanın mantığı ucuz alıp 1 senede tüketip tekrar almaktır. Eğer böyle kullanırım diyorsan çok sık kullanmıyorsan ölü bölgesi falan çok önemli değilse biraz daha uygun fiyatlara bile alınabilir. Ha ben uzun süreli kullanıcam diyorsan replikalar çok dayanmıyor, ben F310 kullandım ve 310 da çok dayanıklı değil bi kaç ay sonra trigger tuşları yarım basmaya başlıyor. Benim tavsiyem 800 1000 liraya msi kolu falan alman olabilir. Ya da çok mühim değil dersen replika alıp bi süre kullanıp atabilirsin de.

Buradan aldım hala sorunsuz kullanıyorum. Ancak kablolu kullanıyorum kablosuz denemedim. PC'm de Bluetooth yok.
Bendede yoktu Bluetooth adaptör aldım Ugreen marka, sıkıntısız kablosuz kullanıyorum. Kablosuz kullanmak büyük konfor gerçekten.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı