Replika VR gözlükler piyasada mevcut mu?

berke4050

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar sabah meta Quest 3S sipariş verdim ama buna sevinemiyorum. İçimde ya replikaysa, sahteyse diye kuşku var. Piyasada bu cihazın replikaları, sahteleri var mı? Aslında ucuzada almadım, 19.000 TL ama yine de içimde bir kuşku var. Bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

Arkadaşlar sabah meta Quest 3S sipariş verdim ama buna sevinemiyorum. İçimde ya replikaysa, sahteyse diye kuşku var. Piyasada bu cihazın replikaları, sahteleri var mı? Aslında ucuzada almadım, 19.000 TL ama yine de içimde bir kuşku var. Bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

Nereden aldınız?

Öncelikle çakma bir meta Quest yapmaya uğraşacağına biri emin olun kendi modelini çıkarır çünkü bu aletler çok yeni olduğu için PS4 için bir PS4'e benzeyen kasaya atari donanımı koyabiliyorlardı ancak bu alette bunu yapmaları pek mümkün değil. Onun dışında maksimum olabilecek şey hıyar göndermeleri ki çok saçma bir siteden almadıysanız bunu da yaşamazsınız.

Buna bağlı olarak soracağım soru nereden sipariş ettiniz link paylaşır mısınız?

Hayır böyle bir şey mümkün değil. Ki replika olsa bile cihazı açtığınızda direk hissedersin zaten. 10 fps görüntü veriyor genelde replikalar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı