Resident Evil 2-3 mr. X ve Nemesis'den nasıl kurtulabiliriz?

cheworter

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, ben Resident Evil 2-3 remake almayı düşünüyorum. Eğer alırsam tek korkum bizi sürekli takip eden bu iki yaratık. Ben bunlardan nasıl kaçabilirim?
Ve 1 sorum daha var. Re 3 bahsedildiği kadar kötü mü? Millet orijinal oyunda olan birçok şey çıkarılmış diyor. Ama ben orijinal re 3'ü oynamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaçmanın yöntemi dümdüz depar atmak sanırım.

İnternetten birkaç oynanış videosu izledim. 2 saat takip ediyorlar.
Ne yalan söyleyeyim ben de çok bilmiyorum, belki belirli bir yere gelmediği için gitmiyordur, belki tasarımı öyledir.

Kaçıyorsun sorun olmuyor öldürmenin yolu yok hikaye gereği ölüyor sadece, iki oyunda şahane ( 3. oyun biraz kolay ama güzel ). Ayrıyeten iki oyunda Torrent sitelerinde var şu an, Steam fiyatı uygun değilse oraya bakabilirsiniz.

Mr. X çok ses çıkardığı için nerden geldiğini tahmin etmeniz lazım. Ona göre bir yol çizersiniz. Nemesis sürekli sinematiklerle karşınıza çıkıyor, sinematik bitince oyun sizi baş başa bırakıyor 😀 Nemesis, Mr. X kadar yavaş değil. 3. oyunda size bir dodge mekaniği vermişler onu kullanarak kaçabilirsiniz.
Evet 3. oyunun Remake versiyonu, Orijinal oyuna göre çok kesilmiş. 4 saatte bitiyor oyun.

Mr. X çok ses çıkardığı için nerden geldiğini tahmin etmeniz lazım. Ona göre bir yol çizersiniz. Nemesis sürekli sinematiklerle karşınıza çıkıyor, sinematik bitince oyun sizi baş başa bırakıyor 😀 Nemesis, Mr. X kadar yavaş değil. 3. oyunda size bir dodge mekaniği vermişler onu kullanarak kaçabilirsiniz.
Evet 3. oyunun Remake versiyonu, Orijinal oyuna göre çok kesilmiş. 4 saatte bitiyor oyun.
4 saat için 85 tl bence fazla. Hakkını veriyor mu peki?

4 saat için 85 tl bence fazla. Hakkını veriyor mu peki?
Ben şahsen RE: VILLAGE oyununu yetiştirmek için RE3: REMAKE'in üstüne düşmediklerini düşünüyorum. Oyun aksiyon olarak güzel. Korku demeyelim de gerilim diyelim. Şahsen yerinizde olsam fiyatı çok ucuzlayınca alırdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı