Resident Evil 2 remake fatal application exit hatası

Aysın Aktaş

Kilopat
Daha fazla  
Selam. Resident Evil 2 remake oyununda şöyle bir hata almaktayım ve bu hata birkaç gün öncesine kadar yoktu. Bir sürü çözüm yolu araştırdım ama herkesin hatasında DirectX11 derken benimki DirectX12 dediği için sanırım farklı bir çözüm yolu gerekiyor.(DxDiag'dan kontrol ettim DirectX12 kullanmaktayım)

C:\program files (x86)\Steam\steamapps\common\RESIDENT evıl 2 bıohazard RE2\re2.exe "d:\\reengine\\reengine\\gitroot\\runtime\\modules\\render\\os\\renderdevicedx12.cpp" 317 D3D12 error: Hresult = 0x887A0006 swapChain: Present() failed (%x)

Oyunun dosya konumuna gidip re2_config dosyasını bulduktan sonra not defteri ile açın. Buradan TargetPlatform=Directx11 değerini TargetPlatform=Directx12 olarak değiştirip kaydettikten sonra tekrar deneyin.

Buradaki cözümü uygulayip deneyin bakalim.

Selam. Resident Evil 2 remake oyununda şöyle bir hata almaktayım ve bu hata birkaç gün öncesine kadar yoktu. Bir sürü çözüm yolu araştırdım ama herkesin hatasında DirectX11 derken benimki DirectX12 dediği için sanırım farklı bir çözüm yolu gerekiyor.(DxDiag'dan kontrol ettim DirectX12 kullanmaktayım)
Onun Directx sürümüyle alakalı olduğunu pek düşünmüyorum ekran kartınız güncel değilse güncellemeyi deneyin veya oyunu silip baştan yükleyin

Peki oyunu DX11_NON RT sürümünde acmayi denediniz mi?
Denemedim ama şimdi Beta ayarlardan ayarladım tekrar inince çalışıp çalışmadığını bildireceğim.

Onun Directx sürümüyle alakalı olduğunu pek düşünmüyorum ekran kartınız güncel değilse güncellemeyi deneyin veya oyunu silip baştan yükleyin
Driverlarım güncel ve oyunu silip yüklemeyi de denedim çalışmadı.

Peki oyunu DX11_NON RT sürümünde acmayi denediniz mi?
Merhabalar tekrardan işe yaramadı bu sefer oyun açılır açılmaz crash yiyor.

1680551506042.png

Bu sefer bi süre sonra oynadıktan sonra bu hatayı almaktayım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı