Arkadaşlar selam. Ben 2 sene önce Claire'in hikayesini bitirmiştim ama sonra Leon tarafından oyunu oynamadım. Yeni bir oyun başlatmadan ikinci senaryoyu oynayayım dedim bugün ama oynarken dedim acaba ben Claire'den bir şeyler mi hatırlamam lazım, madalyonların yeri, kasaların şifresi filan. Çünkü aslan figürlü madalyonun sayfası kanlanmış. E biz zaten Claire oynarken o madalyonun yerini bilmiyor muyduk? Direkt bulmam lazım sanırım ama hiç hatırlamıyorum. Biraz daha oynadım, tabii Claire gelmiş önceden bazı kapılar açık. Neyse Mr X başladı beni kovalamaya. Bakın ben normalde Claire ile oynarken beni bu kadar aktif kovalamıyordu, en azından polis merkezinin girişine gelmiyordu ama şimdi her yere giriyor. Üst kattaki c4'ü filan patlattım ordaki madalyonu alamadan geldi ben de yine ilk baştaki yere kaçtım. Sonra puzzle yapıcam mesela kütüphane odasından çünkü gitmediğim tek yer orası kaldı, rahat vermiyor ki oradaki şeylerle uğraşayım. Kısacası böyle mi oynamam gerekiyor, yoksa tekrar hatırlamak için sıfırdan mı oynayayım?