Resident Evil 2 remake iade edip başka oyunlara yönelinir mi?

M3HM3TY

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Oyunu 100 TL'ye birkaç saat önce satın aldım. Yarım saat oynadım ama benlik oyun değil, anlık bir anda zombi çıkıyor az kalsın koltuğum'dan düşecektim. Kalp krizi geçirtecek korkudan. Sizce iade etmeli miyim? Edersem hangi oyunlara yöneleyim? Oyun önerecekseniz GeForce NOW'da kesinlikle olmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic Games'in bedava verdiklerini önerebilirim. Çünkü 100TL'ye hemen hemen hiçbirşey bulamazsınız.

CS:GO, LoL
Death Stranding
Control
Tomb Raider üçlemesi
Dying Light: Enchaned Edition
Vampyr.

Şimdilik bunlar geldi aklıma. Geldikçe yazacağım.

Son düzenleme:
Daha 4-5 saat önce benzer bir konu açmışsın. Seriden üç oyun arasında kalıp 2. oyunda karar kılmışsın ama şimdi beğenmediğini söylüyorsun. Bu oyunu iade etsen ve farklı bir oyun önerileri yapsalar onlardan birini alsan ardından o oyunla alakalı da konu açacaksındır muhtemelen. Yani bunun sonu yok. Önce bence senin ne istediğine karar vermen gerekiyor oyunlarla alakalı.

Daha 4-5 saat önce benzer bir konu açmışsın. Seriden üç oyun arasında kalıp 2. oyunda karar kılmışsın ama şimdi beğenmediğini söylüyorsun. Bu oyunu iade etsen ve farklı bir oyun önerileri yapsalar onlardan birini alsan ardından o oyunla alakalı da konu açacaksındır muhtemelen. Yani bunun sonu yok. Önce bence senin ne istediğine karar vermen gerekiyor oyunlarla alakalı.

RE7'yi zamanında XCloud'dan oynamıştım. O konuda sürprizbozan içerisinde nereye kadar geldiğimi belirtmiştim. Aslında The Crew2 istiyordum ama Voidu'da indirimde değil şu an. FH4 indirimde ama FH4 sevmiyorum FH5'i XCloud'dan oynuyorum ve seviyorum. Arma 3 düşünüyordum Online kitlesinin yaşı küçükmüş sanırım yönelme dedi arkadaşım ve Steam yorumlarında da öyle yazılara denk geldim kararsızım oyun bulurum ama GFN'de yok işte. Aslında RDR2 ve FH tarzı oyunları seviyorum bir de Battlefield tarzı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı