10 tane crack denedim olmadı!! çalışan bi crack varsa adres verebilirmisin?Teşekkür ederim, oyuna yeni crack kurarak sorunu çözdüm.
Klasik 60 Euro bir oyun işte. Dediğim gibi, gidip asrın liderine söyle bunu.
Dolar da euro da yükselmiyor, Türk Lirasının değeri düşüyor. Bunu önlemek de onların elinde değilse kimin elinde? Ülkeyi yöneten adamlar da yapamayacaksa mahalledeki Mahmut Abi mi düzeltecek ekonomiyi? İlle de muhalefet olacağım diye saçmalama.Kardeşim doları veya Euro'yu indirmek onların elinde değil bunu boş yere onların üzerine atma bence.
Dolar da Euro'da yükselmiyor, Türk lirasının değeri düşüyor. Bunu önlemek de onların elinde değilse kimin elinde? Ülkeyi yöneten adamlar da yapamayacaksa mahalledeki mahmut abi mi düzeltecek ekonomiyi? İlle de muhalefet olacağım diye saçmalama.
Teşekkür ederim, oyuna yeni crack kurarak sorunu çözdüm.
Oyunu bitirdim, sildim. Hangi siteden indirdiğimi hatırlamıyorum.Merhaba kardeşim sanki biraz geç kalmışım gibi gözüküyor amaneyse bana crack linkini atabilir misin bir türlü bulamadım teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.