Resident Evil 3 remake neden RE2 ve RE4 kadar başarılı olamadı?

6'dan daha kötü re 6 da sırf leon chris vs sini kim alır diye bir mubasaka yapılan bir oyun kaç karakter var leon 1 chris 2(bu senaryo leondan daha iyi) jake 3 ada 4

Re 3 yazılımını da koy oldu 5 bir fark yok sanki 6'nin içine jill DLC'si koymuşlar da onu oynuyorsun ikisi de esit.

Biri yeni IP en kötü oyunları

Diğeri en iyi oyunlarının en kötü yeniden yapımı IP'si sonuç ikisi de aynı taş aynı hamam.
RE6'nın tek problemi o değildi ki. Adamlar her şeye qte koymuşlar, envanter desen yok gibi bir şey. Ayrıca RE6 bir aksiyon oyunu olarakta çok kötüydü. RE3 Remake'de ise Oynanış, Grafikler, Atmosfer, Ara sahneler gibi şeyler iyiydi. RE3 Remake bence kötü oyundan ziyade daha çok hayal kırıklığı yaratan bir oyundu. Hayal kırıklığı yaratma ile kötü oyun ayrı şeyler sonuçta.

RE3 remake, RE6'dan çok daha iyi bir oyun bu arada. En azından hala Resident Evil ruhu vardı oyunda. RE6 ise Resident Evil ile alakası yok. Dümdüz shooter oyunu. Senaryonun önemi ne bu durumda?

Aksiyon oyunu ya hani.

Ayrıca Resident Evil ruhu mu kaldı ya nerede o ruh göremiyorum da ben su Call of Duty olmasını isteyenlerden re 2 remake bile Resident Evil ruhluyken korku bu gerilim bu oynamam re 4 aksiyon peki o ruhlu mu yok yani bir fark yok artık ruh kalmadı 2 remake bile ruhluyken.

Yahu Resident Evil 3E ayrıldı aksiyon isteyen daha çok nerede ruh alo bana bu ruhun hesabını verin

Re 6'yi bile sevmiyorum hala onu övenler mevcut cidden diyorum ya ya gidin bir bakın ya adamlar ona da remake istiyor aksiyon oyununa ya.

Seriyi gerilimciler kurtardı.
Aksiyoncular batiracak.

@beyaz kedi RE4 ile farklı bir yöne gittiler zaten. Sonra RE5 ve RE6 ile iyice bozdular. RE6 ile RE4 arasındaki fark bile devasa. RE6'da hiç ruh yoktu.

Ben eski re 4 kastetmiyorum çünkü onda bile ruhu vardı serinin hani sonuçta 20 yıl önce ki oyun.

Peki remakeler arasında var mı asıl mevzu bu hani bana bunun cevabını verin Resident Evil 4 remake ruhlu mu diye.

Adamlar eskisinden daha da aksiyonlu bir re 4 remake yaptı ya bugün Twitter da açsan baksan 9 şu yorumu görürsün ya.

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    93,4 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleyen: Moderatör:
Seriyi gerilimciler kurtardı
Aksiyoncular batiracak.

Ben eski re 4 kastetmiyorum çünkü onda bile ruhu vardı serinin hani sonuçta 20 yıl önce ki oyun

Peki remakeler arasında var mı asıl mevzu bu hani bana bunun cevabını verin Resident Evil 4 remake ruhlu mu diye.
RE4 Remake'in bence gayet iyiydi. Hani re3 remake neyse ona bir şey diyemem herkeste farklıdır. Ama RE4 Remake kısmında katılmıyorum ben ya.

Parry var eğilme var başka ne var arkadan öldürme var o da az zaten gene aksiyona giriyorsun askeri ada orijinalinden daha aksiyonlu ben 4 remake kötülemiyorum.

Ruhu var diyorsunuz ya ruh göremiyorum yok yani. Seperate ways remake ruhluydu ama ona yalan yok.

Parry var eğilme var başka ne var arkadan öldürme var o da az zaten gene aksiyona giriyorsun askeri ada orijinalinden daha aksiyonlu ben 4 remake kötülemiyorum.

Ruhu var diyorsunuz ya ruh göremiyorum yok yani. Seperate ways remake ruhluydu ama ona yalan yok.

Ruhtan kastın ne peki? Ruhsuz değil diyorsun sürekli ama ruhtan kastını anlatmıyorsun. Atmosferi mi kötü geldi? Neyi yani?

Ruhtan kastın ne peki? Ruhsuz değil diyorsun sürekli ama ruhtan kastını anlatmıyorsun. Atmosferi mi kötü geldi? Neyi yani?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
cevap aha. Gözünün önünde.

cevap aha. Gözünün önünde.

Adamın altta yazdığını okumanı öneririm. Bak bakalım ruhsuz derken demek istediği neymiş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı