Resident Evil 4 alınır mı?

Wiinchester

Kilopat
Katılım
12 Nisan 2017
Mesajlar
394
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Gerilim aksiyon oyunları seven biriyim, The Evil With'in serisini bitirdim ve çok hoşuma gitti, RE serisinden oyun almak istiyorum ama çok pahalı serini 4. oyunu nasıldır bu yılda alınır mı? Zamanında efsane olduğunu biliyorum ama 2022'de mekanikleri çok yorar mı acaba?
 
Vallaha ne yalan söyleyeyim gösterdikleri Gameplay'de eski RE4le çok fark görmedim grafik iyleştirmeleri olmuş ben öyle düşünüyorum
 
Hem orijinal versiyonu hem remake versiyonu alınır. Orijinal versiyonunda mouse desteği bulunmakta ve işleri baya kolaylaştırıyor. Görselliği biraz göz yorabilir ama vuruş hissiyatı ve verdiği gerginliği 14 TL çok rahatlıkla eder ama hikayesinden bir şey bekleme... Remake versiyonunu ise fırsat bulduğun bir an kap derim. Capcom'a baya güveniyorum diyebilirim. Evet, oyun 500 tl ama kura vurduğun zaman baya ucuza geliyor.
 
Arkadaşların da dediği gibi 14 TL'ye bedava Resident Evil 4 gibi bir oyun. Hem PS2'de hem PC çok kez bitirdim oyunu. Korku, gerilim, hayatta kalma, aksiyon oyunlarını seviyorsan gözün kapalı al. Günümüzde bile gideri olan eskimeyen bir oyundur. Remake versiyonu da beni oldukça heyecanlandırdı çıkınca. Ön sipariş vereceğim nadir oyunlardan olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı