Black Mesa Çalışanı
Hectopat
Seprate Ways DLCsinden bahsediyor. Ada Wong campaing.Nasıl? DLC arkadaşımın kütüphanede çıktığı gün vardı. Ekstra ödeme yapmadı.
Normalde doğrudan oyuna dahildi, onada remake yaparak DLC olarak sundular.
Seprate Ways DLCsinden bahsediyor. Ada Wong campaing.Nasıl? DLC arkadaşımın kütüphanede çıktığı gün vardı. Ekstra ödeme yapmadı.
Dlc Seperate ways se bedava değil yanlış yönlendirme yapmayınOyun kısa süren diyenlere hak veriyorum ama oyunda bir yerden sonra görevlerde ilerleme zorunluluğu yok ve para kasıp istediğinizi yapabilirsiniz. Küçükte olsa açık bir dünyası var oyunun ve DLC ile uzuyor oyun. (DLC yanında geliyor ve ücretsiz.)
Nasıl bedava değil? Bas baya bedava geliyor.Dlc Seperate ways se bedava değil yanlış yönlendirme yapmayın
Gelmiyor 200 TlNasıl bedava değil? Bas baya bedava geliyor.
Doğru diyorsun bedava (!)Nasıl bedava değil? Bas baya bedava geliyor.
Ben orijinalden bahsediyorum farkındaysanız ve başlıkta remake falanda yazmamış konu sahibi.Gelmiyor 200 Tl![]()
Resident evil 4 2005 o arkadaşım. Market ismini kontrol edin.Ben orijinalden bahsediyorum farkındaysanız ve başlıkta remake falanda yazmamış konu sahibi.
Kanka Adam Re 4 remake soruyo ne yaşıyonBen orijinalden bahsediyorum farkındaysanız ve başlıkta remake falanda yazmamış konu sahibi.
Ah bide araştırsa
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.