Resident Evil 4 alınır mı?

800 değil 550 tl. 800 bence de değmeyebilir. Öte yandan yakında bu oyunların 1600 liradan başlayabileceğini unutuyorsunuz. Daha sonra istediğim oyunları alamıyorum diye hayıflanmayın da. RDR 2 98 lirayken alın diye bağırdık, şimdi almak için uğraşanlar var.
1600 liradan başlaması ayrı 1 konu bu fiyata almak ayrı 1 konu bana göre re serisi 400 tl den üstü alınmaz değmez çünkü

B
Dead Space performans sıkıntılıydı ama duzeltildi diye biliyorum ama dogru Hogwarts Legacy bayağı berbat onu unutmusum.
Bir de Dead island 2 de varda ben beğenmiştim vuruş hissiyatı başta yok gibiyken ilerde yaşatıyor

Hocam kusura kalmayın da bir defa oynayıp bir daha yüzüne bakmicagin 15 saat için 550 TL bir oyuna vermek enayliktir varsa para 250 koyup BG3 alıp 1000 saat oynarsın yoksa Elden Ring veya RDR2 alınabilir (indirimli halleri)
Ona kalırsa gidin bedava lol indirin sonsuza kadar oynarsınız hocam olur mu? Böyle bir karşılaştırma şekli mi var😂 Ben oyunları sundukları deneyime göre değerlendiriyorum, 15-20 saat yeterli. Fazlası olsaydı beğenmezdim bu oyunu. Parasını da hak ediyor bana göre. Saydığınız oyunların alındığını varsayıyorum, onları almadıysa buna para vermeyi düşünmesin zaten.

Ona kalırsa gidin bedava LoL indirin sonsuza kadar oynarsınız hocam olur mu? Böyle bir karşılaştırma şekli mi var😂 ben oyunları sundukları deneyime göre değerlendiriyorum, 15-20 saat yeterli. Fazlası olsaydı beğenmezdim bu oyunu. Parasını da hak ediyor bana göre. Saydığınız oyunların alındığını varsayıyorum, onları almadıysa buna para vermeyi düşünmesin zaten.

Hocam demek istediğim o fiyata o oyundan daha uzun süren ve daha iyi kaliteye sahip oyunlar var ama tabii zevk meselesi.

Hocam kusura kalmayın da bir defa oynayıp bir daha yüzüne bakmicagin 15 saat için 550 TL bir oyuna vermek enayliktir varsa para 250 koyup BG3 alıp 1000 saat oynarsın yoksa Elden Ring veya RDR2 alınabilir (indirimli halleri)

2 saatlik film için sinemaya da gitmeyelim o zaman. 135 lira çok. 20 saat civarı bir oyuna göre gayet iyi bir fiyat. Ben 15 saatlik deneyim için Phantom Liberty aldım ön sipariş ile. Ki zaten hikaye çok daha kısa sürüyor. Yan görevler dahil söylediğim saate.

Oyun kısa süren diyenlere hak veriyorum ama oyunda bir yerden sonra görevlerde ilerleme zorunluluğu yok ve para kasıp istediğinizi yapabilirsiniz. Küçükte olsa açık bir dünyası var oyunun ve DLC ile uzuyor oyun. (DLC yanında geliyor ve ücretsiz.)

Oyun kısa süren diyenlere hak veriyorum ama oyunda bir yerden sonra görevlerde ilerleme zorunluluğu yok ve para kasıp istediğinizi yapabilirsiniz. Küçükte olsa açık bir dünyası var oyunun ve DLC ile uzuyor oyun. (DLC yanında geliyor ve ücretsiz.)
Dlc yanında gelmiyor bu arada düzeltelim onu. Dlc ekstra 200 tl

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı