Resident Evil 4 alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Ben bir tık korkak bir oyuncuyum, şu ana kadar seriden Resident Evil 4 remake oynadım ve gayet sardı. Resident Evil 3'ün kısa bir oyun olduğunu görünce alasım geldi 5 6 Saat'de bitiyormuş sizce alınır mı? Çok korkutur mu? Girdiği en ucuz fiyatta 6.24 dolar.

Hocam 4'ü oynadığınız için sorayım dedim de re 4 şu an 12 dolara düşmüş. Ne dersiniz alınır mı? Siz kaç saatte bitirmiştiniz?
Bu arada DLC'ler de alınmalı mı yoksa şu anlık 12 dolara oyun yeter mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 4'ü oynadığınız için sorayım dedim de re 4 şu an 12 dolara düşmüş. Ne dersiniz alınır mı? Siz kaç saatte bitirmiştiniz?
Bu arada DLC'ler de alınmalı mı yoksa şu anlık 12 dolara oyun yeter mi?

Hocam oyuna 12 dolar kesinlikle değer, ben 15 dolara standart halini almıştım fakat şu an alacak olsam seperate ways dahil Gold Edition versiyonunu alırdım. Oyunu destekli modda gezerek lootlanarak oynadım 13 saatte bitti.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-15 212502.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-15 212502.png
    555,4 KB · Görüntüleme: 52
Bende oyunu 14 saat civarı bitirdim. Kesinlikle alınır. Sadece oyuna başlarken hikaye konusunda beklentinizi çok yüksek tutmayın. Hikayesi çok iyi değil. Onun dışında oynanışı grafikleri atmosferi falan çok iyi. Özellikle tekrar oynanabilirlik konusunda oyun oldukça iyi. Tekrar tekrar kendisini oynatıyor. Ben 3 kere bitirdim. Oyunu bitirdikten sonra dlc yi alın. Belki oyunu sevmezsiniz. Zaten her ay resident evil serisi indirime giriyor. Oyunu bitirip beğendiğiniz zaman dlcsini alırsınız şimdilik oyun yeterli bence.

Bu fiyata alınmaz mı kesin alınır. Muhteşem fiyat. Muazzam oyun hocamın dediklerine katılıyorum. Hikayesi çok iyi değil. Ancak diğer her şeyi muazzam. Tekrar oynanbilirliği hiçbir oyunda yok bence. 9 kez bitirdim. Her oynanış çok keyifliydi. Direkt alın düşünmeyin bile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı