Resident Evil 4 Remake Aim Asist sorunu

İşletim sistemi
Windows 11

Mchwair

Hectopat
Daha fazla  
Oyundaki moblar bana yaklaştığı zaman otomatik aim alıyor ve ayarlarda ki kontrol kısmında aim asist kapalı olmasına rağmen böyle. Aşırı tilt edici bir durum, bunu nasıl çözerim?
Yani uzaktayken sıkıyorum nişangah ve kontrol full bende ama yaratıklar yaklaştığı zaman otomatiğe geçip kendisi karaktere doğru çekiyor, tüm oyun zevkim çöp oluyor, bu durumu yaşayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyundaki moblar bana yaklaştığı zaman otomatik aim alıyor ve ayarlarda ki kontrol kısmında aim asist kapalı olmasına rağmen böyle. Aşırı tilt edici bir durum, bunu nasıl çözerim?
Yani uzaktayken sıkıyorum nişangah ve kontrol Full bende ama yaratıklar yaklaştığı zaman otomatiğe geçip kendisi karaktere doğru çekiyor, tüm oyun zevkim çöp oluyor, bu durumu yaşayan var mı?

Hocam gamepad ile mi oynuyorsunuz.

Çok ilkel yöntem olacak ama sil yükle yaptınız mı?

Hayır bunu denemedim denemeli miyim 2 3 tane ayrı ayrı oyun içi kayıt dosyası farklı şekillerde oyun zorluk modları hepsini denedim aim desteği kapalıyken bile yine de bir yardımı dokunuyor kendisi aim alıyor yani çok saçma. Silip yükleyeyim mi?

Hayır bunu denemedim denemeli miyim 2 3 tane ayrı ayrı oyun içi kayıt dosyası farklı şekillerde oyun zorluk modları hepsini denedim aim desteği kapalıyken bile yine de bir yardımı dokunuyor kendisi aim alıyor yani çok saçma. Silip yükleyeyim mi?

Hocam ayarlarınızı atma inkanınız var mı bende mouse ile oynadım bu sorun oldu galiba bir ayarı depiştirince gitmişti hatırlamıyorum ama belki görüntü atarsanız bulanilirz.

Hocam ayarlarınızı atma inkanınız var mı bende mouse ile oynadım bu sorun oldu galiba bir ayarı depiştirince gitmişti hatırlamıyorum ama belki görüntü atarsanız bulanilirz.

Atıyorum hemen teşekkür ederim ilginiz için.

1695325961793.png
1695325976060.png
1695326007817.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı