Resident Evil 4 Remake güzel mi?

mavikurt08

Femtopat
Daha fazla  
Hikaye düşkünü bir oyuncuyum. Şu ana kadar hiç Resident Evil serisi oynamadım. Hikaye açısından Resident Evil 4 güzel mi, alınır mı sizce?

120 saatim var farklı modlarla zorlaştırıp oynuyorum oynanışı gayet keyifli. 2005 sürümünü de aldım onu da bitirmeme az kaldı re4_tweaks moduyla oynanıştaki kütüklük gidiyor.

2'yi oynamasa da olur Leon'un geçmişi ve Ada ile tanışıklığı dışında bir olay yok. Ha bence oynasın o ayrı konu çok iyi oyundur.

Bence karakteri tanımak için oynamak lazım. Genç leon ile 4'te ki farklı. Bir Silent Hill 2 değil ama yine de leon da ki çöküntü fark ediyor 2 ile 4 arasında.
Bir de atmosfer grafikler korku açısından 2 daha iyi bence.

Bence karakteri tanımak için oynamak lazım. Genç leon ile 4'te ki farklı. Bir Silent Hill 2 değil ama yine de leon da ki çöküntü fark ediyor 2 ile 4 arasında.
Bir de atmosfer grafikler korku açısından 2 daha iyi bence.
Orası öyle. Bence de 2 oynanmalı ama RE4 pek hikaye vermediği için oynanış yetiyor. Ama karakterlerle bağ kurmak için de önemli bence ilk oyunlar. Karakterle bağ kurmayınca maceraya çıkmış hissini alamıyorsun.

Kesinlikle alınır ayrıca seperate ways dlc'side mükemmel

Kesinlikle alınır ayrıca seperate ways dlc'side mükemmel
Aynen öyle. Dlc'yi oynadıktan sonra PS'te Leon'un hikayeye devam edeyim dedim o grapling hook ile melee atmaya öyle alışmışım ki kaç kez uzaktan melee atmaya çalıştım düşmanlara. Oynanışı basit ama iyi şekilde arttırıyor. Zaten oyunu seven adama bahane oluyor oynamak için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı