Resident Evil 4 Remake güzel mi?

mavikurt08

Femtopat
Daha fazla  
Hikaye düşkünü bir oyuncuyum. Şu ana kadar hiç Resident Evil serisi oynamadım. Hikaye açısından Resident Evil 4 güzel mi, alınır mı sizce?

O yüzden başladıktan 3 saat sonra falan sildim oyunu puzzle olur bir oyunda da o kadar sıkıcı puzzlelar olamaz ya.

Eee yapacak bir şey yok puzzle a kafası çalışmayan kesim var puzzle bayıla bayıla ulan daha fazla puzzle olsaydı diyen benim gibi kesim var. Aslında oyunculara şeçenek sunulmalı bu zorlukta puzzlelar böyle şu zorlukta puzzlelar böyle Silent Hill da da benim dediğim var zorluklarda puzzle sevmiyorsan o puzzle değişiyor yani ben hikaye bakıyorum arkadaşım diyebiliyosun re de bu yok.

Bir Silent Hill 2 değil açıkçası. :d özellikle remake. Karakol da madalyonları buluyorsun sadece. Onun için de pil bulman lazım.:d

2 madalyonu buldum eyvallah ama sonuncu yok arkadaş zaten map ayrı karışık ha bire dönüp dolaşıp hep geçtiğim kapılardan geçiyorum sinir oldum sildim.

2 madalyonu buldum eyvallah ama sonuncu yok arkadaş zaten map ayrı karışık ha bire dönüp dolaşıp hep geçtiğim kapılardan geçiyorum sinir oldum sildim.
Kadın olanı diyosanız c4 lazım aslan zaten ana salonun üstünde tek boynuzlu da Kütüphane kısmının merdiven olan kapılı yerde

İtemlerin yerleri bile ezberimde :D

Bir Silent Hill 2 değil açıkçası. :d özellikle remake. Karakol da madalyonları buluyorsun sadece. Onun için de pil bulman lazım.:d

Hocam Silent Hill başka bir şey. Gerçek hikayeden alıntı. Oynanış tarzı aynı bile olsa konuları farklı atmosferi farklı.
Resident Evil 2 ve Resident Evil 4 remake bitirdim ikisini de tavsiye ederim. Resident Evil 8 village yine tavsiyemdir. Silent Hill 2 oynamadıysan parantez açayım. Oyun uzun bir oyun olmuş güzel bir oyun olmuş.

Hocam Silent Hill başka bir şey. Gerçek hikayeden alıntı. Oynanış tarzı aynı bile olsa konuları farklı atmosferi farklı.
Resident Evil 2 ve Resident Evil 4 remake bitirdim ikisini de tavsiye ederim. Resident Evil 8 village yine tavsiyemdir. Silent Hill 2 oynamadıysan parantez açayım. Oyun uzun bir oyun olmuş güzel bir oyun olmuş.

Puzzlelar daha fazla o açıdan dedim. :d saat başı puzzle çıkıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı