Resident Evil 4 Steam'de zamlanarak 887 TL oldu

• Konuyu başlatan 490836
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 2.009
Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci

Oyunu geçen hafta Deluxe Edition'a 650TL vererek ön siparişle almıştım. Şimdi Standart versiyonu 887TL olmuş. Geçmiş olsun.
Not: Standart versiyon zamlanmadan önce 563TL'ydi. Deluxe versiyonu 650TL'ydi şimdi 1050TL.
Moderasyon ekibine not: Başlığa Remake yazısı eklerseniz daha iyi olur. Millet 2005'de çıkan ve şu an 13TL olan orijinal oyunu zamlandı sanabilir.

Diğer oyunlara zam h.o . İndirim bitince geçirirler.
Muhtemelen 23 Mart'ta indirimler bitince dediğiniz gibi zam gelecektir. Resident Evil Village'ı son kez 124,50TL'ye görmüş olabiliriz.

Diğer oyunlara ilkbahar indiriminden sonra zamlanmayan hangisi kaldıysa hepsi zamlanacak. Gelipte kimse yok şu yapımcı türkleri düşünüyor demesin. Adam dolar karşılığındaki fiyatı güncelliyor. Yapımcının bir suçu da yok.

Diğer oyunlara ilkbahar indiriminden sonra zamlanmayan hangisi kaldıysa hepsi zamlanacak. Gelipte kimse yok şu yapımcı türkleri düşünüyor demesin. Adam dolar karşılığındaki fiyatı güncelliyor. Yapımcının bir suçu da yok.
Resident Evil 2 yanlış hatırlamıyorsam 40 dolardı ve indirimsiz 403 TL, Resident Evil Village'da 40 dolar fakat 270TL. Ona bir 130 TL zam patlayacaktir. Aynı şekilde Street Fighter 6 600TL'ydi. Zamlanmadiysa ona da zam yaparlar.

Resident Evil 2 yanlış hatırlamıyorsam 40 dolardı ve indirimsiz 403 TL, Resident Evil Village'da 40 dolar fakat 270TL. Ona bir 130 TL zam patlayacaktir. Aynı şekilde Street Fighter 6 600TL'ydi. Zamlanmadiysa ona da zam yaparlar.
Village'nin bu fiyatta olması oldukça şaşırtıcı. Street Fighter 6'nın zamlanacağını pek düşünmüyorum ama 5 kesin zamlanır. Yoksa Türkiyede 6'yı alan pek oyuncu çıkmaz. Yeni. Cod oyunlarıda 1000TL den çıkmış. Alışacağız mecbur bu fiyatlara.

Village'nin bu fiyatta olması oldukça şaşırtıcı. Street Fighter 6'nın zamlanacağını pek düşünmüyorum ama 5 kesin zamlanır. Yoksa Türkiyede 6'yı alan pek oyuncu çıkmaz. Yeni. Cod oyunlarıda 1000TL den çıkmış. Alışacağız mecbur bu fiyatlara.
Street Fighter 5 zaten zam yedi diye biliyorum ben.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı