Re2 çok iyi bir oyundu tavsiye ederim re3 kısa ve kötü bir oyundu tavsiye etmemResident Evil 2 alsam mı almasam mı arada kalmıştım almak farz oldu artık.
Benim de gördüğüm yorumlar o yönde olduğu için 2 ve 3 paketi yerine sadece 2'yi alacağım sanırım.Re2 çok iyi bir oyundu tavsiye ederim re3 kısa ve kötü bir oyundu tavsiye etmem
Eğer daha almadıysanız ekstra 50TL verip Raccoon City Edition alınabilir. 2 oyun toplam 150TL'ye değer. Resident Evil 3 50TL'ye gelmiş olur. 100TL etmese de 50TL'ye fena değildir.Benim de gördüğüm yorumlar o yönde olduğu için 2 ve 3 paketi yerine sadece 2'yi alacağım sanırım.
Yok daha almadım. Aslında Nays'la alacağımı da hesaba katsak RE2 80'e Raccoon City 120'ye gelir. 80 yerine 120 verip ikisini birden almak çok mantıksız değil gibi sanki.Eğe
Eğer daha almadıysanız ekstra 50TL verip Raccoon City Edition alınabilir. 2 oyun toplam 150TL'ye değer. Resident Evil 3 50TL'ye gelmiş olur. 100TL etmese de 50TL'ye fena değildir.
23 Mart.Yok daha almadım. Aslında Nays'la alacağımı da hesaba katsak RE2 80'e Raccoon City 120'ye gelir. 80 yerine 120 verip ikisini birden almak çok mantıksız değil gibi sanki.
Bir de bu indirim ne zaman sonlanıyor? Normalde satın alma kısmında indirim süresi görünürdü ama bunlarda yazmıyor.
@flux_VIII 24 Mart.
Teşekkürler.23 Mart.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.