Resident Evil 7 vs 2 remake vs 3 remake

Aralarında en sevdiğim Resident Evil 7 ama en çok Resident Evil 2 öneriliyor. Üç oyunuda bitirdim ve Resident Evil 7 diğerlerine göre biraz daha kendini tekrarlasada psikopat bir ailenin evinde mahsur kalma teması çok daha hoş ve kötü karakterler çok daha iyi yapılmış ayrıca serideki gerilimi en yüksek oyun bence Resident Evil 7. Resident Evil 2 biraz daha bulmaca çözme ve etrafı keşfetme yönünde ilerlerken Resident Evil 7 en azından oyunun ilk yarısında hayatta kalma tarzında ilerliyor. Resident Evil 3 çok beğenilmiyor ama ben şahsen kötü bir yönünü göremedim yinede ayrıntılı bilgi sahibi değilim. Seçim yapacaksan Resident Evil 7 ve Resident Evil 2 arasında yap.

7 de oynadım 2 de ama en çok 2'yi sevdim ve defalarca bitirdim. Bence 2 remake alın 7 de çok güzel sevmiştim ama 2 ayrı bir güzel bence.

Konuyu açtığım vakit telefonda olduğum için tam detaylara inemedim. İlk başta RE7'de Xbox Game Pass'ten kalkmadan önce
RE2'nin hikayesini vs. bilmiyorum ve Outlast oynadığımda koltuktan düşmüştüm yani korkağım biraz o tarz oyunlarda.

100TL'ye Resident Evil 2'yi satın aldım.

Son düzenleme:
Konuyu açtığım vakit telefonda olduğum için tam detaylara inemedim. İlk başta RE7'de Xbox Game Pass'ten kalkmadan önce
RE2'nin hikayesini vs. bilmiyorum ve Outlast oynadığımda koltuktan düşmüştüm yani korkağım biraz o tarz oyunlarda.

100TL'ye Resident Evil 2'yi satın aldım.

İyi oyunlar iyi eğlenceler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı