Resident Evil 9 açık dünya olabilir

Bunlardan bahsediyorsak RE6'nın puanları daha yüksek gibi.

Eskiden açık dünya oyunları az ve kaliteliydi. Şimdi seri üretim gibi her ay karşımıza çıkıyorlar. Ben artık bıktım. Eskiden oyunların uzun olmasını isterken şimdi 5-6 saat (kaliteliyse 8-12 saat) aralığının yeterli olduğunu düşünüyorum. Bir oyuna 40-100 saat arası dökmek artık zaman kaybı gibi geliyor bana. Düz senaryo akışına sahip oyunların neslini tüketiyorlar. Bir kaç tane firma olmasa böyle oyun göremeyeceğiz herhalde.
Sanırım RE Re-verse oyunundan bahsediyorsunuz. 2-3 remake oyununu paket şeklinde aldığım için yanında promosyon ürün gibi vermişlerdi. Oyun genel yapısı ile Outlast Trials gibiydi fakat içerik olarak tekrara çok bağlıydı. Tamamen para tuzağı olduğu belliydi yani.

Revelations 2 çıktı 6 dan sonra

Klasik Capcom zaten neyine şaşırıyorlarsa Silent Hill gibi yapsalar neyse.

Revelations 2 çıktı 6'dan sonra.

Klasik Capcom zaten neyine şaşırıyorlarsa Silent Hill gibi yapsalar neyse.

Revelations 2'yi seviyorum ben. O yapıda olursa (tek kişilik versiyonu) sarabilir.

Bir haber var mı RE9'dan biraz hortlattım gibi oldu ama çok merak ediyorum.

Hikayeyi Ethan'ın kızı üstünden yada Chris üstünden yürütecekler ama ne kadar iyi olabilir ki? eh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…