Sürprizbozan Resident Evil 9 hakkında yeni bilgiler

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

beyaz kedi

Hectopat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet hadi buyurun RE8'in yandan yemişi geliyor aha buraya yazıyorum. Kesin ethan gibi sonlara doğru leon bir şey yaşayacak ada oynayacağız RE8 chris bitti bu kadar. @xakiran

Son düzenleme:
Tepki sonrası yapılmış olan oyuna “açık dünya” demeyelim de “büyük bölgeler” diyelim modu açılmış. Çıkış yaptığı zaman basın yalayacak olsa da kemik hayran kitlesi üzerinde bu oyunun survival horror konusunda tatmin edebilecek bir tarafının olabileceğini en başından beri tüm bu saçmalıklar silsilesi ile hiç zannetmiyorum. Village da zaten 7’ye göre türe sınırlı envanterin bile olmaması ve gerilim yerine aksiyonun ağır basıyor olması ile kemik hayran kitlesi üzerinde yine ihanet edilmişti. Gears’ın yeni oyunu bu yıl ufukta gözükmediğine göre Gears kitlesi açısından 2026’nın başında Gears’i aratmayacak olan bir yapım ile bir tatminlik yaşayacaklar demektir. Bu konuda gerçekten çok şanslılar. “Büyük bölgeler” adlandırması bile doğrudan survival horror yapısını bozuyor.

Son düzenleme:
Tepki sonrası yapılmış olan oyuna “açık dünya” demeyelim de “büyük bölgeler” diyelim modu açılmış. Çıkış yaptığı zaman basın yalayacak olsa da kemik hayran kitlesi üzerinde bu oyunun Survival horror konusunda tatmin edebilecek bir tarafının olabileceğini en başından beri tüm bu saçmalıklar silsilesi ile hiç zannetmiyorum. Village da zaten 7'ye göre türe sınırlı envanterin bile olmaması ve gerilim yerine aksiyonun ağır basıyor olması ile kemik hayran kitlesi üzerinde yine ihanet edilmişti. Gears'ın yeni oyunu bu yıl ufukta gözükmediğine göre gears kitlesi açısından 2026'nın başında Gears'i aratmayacak olan bir yapım ile bir tatminlik yaşayacaklar demektir. Bu konuda gerçekten çok şanslılar. “büyük bölgeler” adlandırması bile doğrudan Survival horror yapısını bozuyor.

Sözde biz 7'den sonra başladık çalışmalara çok uzun sürede yapılıyor.

AA bir bakıyoruz re 4 remake 8 milyona ulaşıyor ve proje bir daha yapılıyor :D bu adamların hayatı baştan yalan

Son düzenleme:
Duyursunlar şu oyunu açık dünya mevzularını geçtim oyunu bi görelim artık da ne çıkıyorsa çıksın. Eğer dendiği gibi büyük bölgeler varsa çok üzücü olmaz. Açık dünya ile o bahsedilen büyük alanlar arasında çok fark var çünkü. Açık dünya gibi olması demek Witcher gibi Dying Light gibi Cyberpunk gibi olması demek bu da RE temasına çok zıt ve isteseler bile yapabilecekleri birşey değil pek. Geniş bölgelerden kasıtları muhtemelen Doom TDA gibi koridor kadar küçük değil ama açık dünya kadar da büyük değil denebilecek geniş alanlara oyuncuyu atacak olmaları. RE4 remaketeki göl bölümlerinin büyüğünü düşünün bence o ayarda birşey yapacaklar. Ethan'ın başına gelen Leon'a olmaz çok alakasız olur mold olaylarını bu karakterlere karıştıracaklarını sanmıyorum. RE8 ayarlarında bir oyun çıkarsa gayet memnun edecektir onda da oyunu bölümlere ayırmışlardı aksiyon her an yoktu ama oyunun 4 bölümünün 1'i aksiyon 1'i korku biri gizem üzerine ayarlanmıştı. Kalan kısımlar da genelde mekanları keşfetme minik puzzleları çözmek gibi şeylerle geçiyordu. Zaten RE7 de ilk yarısının sonlarına doğru artık korku oyunu olmaktan çıkıyor. Grafikler yüzünden tekinsiz bir hava veriyor bu yüzden pek hissetmiyor oyuncu. Bu bahsettikleri SummerFest ne zaman bu arada?

Duyursunlar şu oyunu açık dünya mevzularını geçtim oyunu bi görelim artık da ne çıkıyorsa çıksın. Eğer dendiği gibi büyük bölgeler varsa çok üzücü olmaz. Açık dünya ile o bahsedilen büyük alanlar arasında çok fark var çünkü. Açık dünya gibi olması demek Witcher gibi Dying Light gibi Cyberpunk gibi olması demek bu da RE temasına çok zıt ve isteseler bile yapabilecekleri birşey değil pek. Geniş bölgelerden kasıtları muhtemelen Doom TDA gibi koridor kadar küçük değil ama açık dünya kadar da büyük değil denebilecek geniş alanlara oyuncuyu atacak olmaları. RE4 remaketeki göl bölümlerinin büyüğünü düşünün bence o ayarda birşey yapacaklar. Ethan'ın başına gelen Leon'a olmaz çok alakasız olur mold olaylarını bu karakterlere karıştıracaklarını sanmıyorum. RE8 ayarlarında bir oyun çıkarsa gayet memnun edecektir onda da oyunu bölümlere ayırmışlardı aksiyon her an yoktu ama oyunun 4 bölümünün 1'i aksiyon 1'i korku biri gizem üzerine ayarlanmıştı. Kalan kısımlar da genelde mekanları keşfetme minik puzzleları çözmek gibi şeylerle geçiyordu. Zaten RE7 de ilk yarısının sonlarına doğru artık korku oyunu olmaktan çıkıyor. Grafikler yüzünden tekinsiz bir hava veriyor bu yüzden pek hissetmiyor oyuncu. Bu bahsettikleri SummerFest ne zaman bu arada?
6 sında saat 00:00 da denk geliyor bize

Duyursunlar şu oyunu açık dünya mevzularını geçtim oyunu bir görelim artık da ne çıkıyorsa çıksın. Eğer dendiği gibi büyük bölgeler varsa çok üzücü olmaz. Açık dünya ile o bahsedilen büyük alanlar arasında çok fark var çünkü. Açık dünya gibi olması demek Witcher gibi Dying Light gibi Cyberpunk gibi olması demek bu da re temasına çok zıt ve isteseler bile yapabilecekleri bir şey değil pek. Geniş bölgelerden kasıtları muhtemelen Doom tda gibi koridor kadar küçük değil ama açık dünya kadar da büyük değil denebilecek geniş alanlara oyuncuyu atacak olmaları. RE4 remaketeki göl bölümlerinin büyüğünü düşünün bence o ayarda bir şey yapacaklar. Ethan'ın başına gelen Leon'a olmaz çok alakasız olur mold olaylarını bu karakterlere karıştıracaklarını sanmıyorum. RE8 ayarlarında bir oyun çıkarsa gayet memnun edecektir onda da oyunu bölümlere ayırmışlardı aksiyon her an yoktu ama oyunun 4 bölümünün 1'i aksiyon 1'i korku biri gizem üzerine ayarlanmıştı. Kalan kısımlar da genelde mekanları keşfetme minik puzzleları çözmek gibi şeylerle geçiyordu. Zaten RE7 de ilk yarısının sonlarına doğru artık korku oyunu olmaktan çıkıyor. Grafikler yüzünden tekinsiz bir hava veriyor bu yüzden pek hissetmiyor oyuncu. Bu bahsettikleri summerfest ne zaman bu arada?

Ben ethanın gibi olacak demedim sistem RE8 gibi dedim leon gene kurtarılmayı bekleyecek aynı zamanda ada deyip leonu kurtaracaz senaryo bu.

6 sında saat 00:00 da denk geliyor bize

Ben ethanın gibi olacak demedim sistem RE8 gibi dedim leon gene kurtarılmayı bekleyecek aynı zamanda ada deyip leonu kurtaracaz senaryo bu.
Öyle olabilir belki. RE4'te aşağı yukarı böyle oluyor zaten. Aynı klişe sonu tekrarlarlar mı bilmiyorum. Ama yapsalar da çok üzüleceğimizi de sanmam RE oyunlarını hiçbir zaman hikaye için oynamadık zaten. Ha ama hikayeleri ilgi çekti bence 7 ve 8 daha yoğun bir hikaye anlattı RE2 ve 3'te hikaye baya yüzeyseldi. RE1'i remake yapsalar aslında RE2 ve 3 biraz daha anlamlı oyunlar olacak kitleye daha iyi anlatırlar olayları.

Bu arada yanlış bilmiyorsam genelde Capcom RE oyunlarını kendi yayınlarında duyuruyor. Summer bilmem nesinde duyuracaklarından pek emin değilim.

Öyle olabilir belki. RE4'te aşağı yukarı böyle oluyor zaten. Aynı klişe sonu tekrarlarlar mı bilmiyorum. Ama yapsalar da çok üzüleceğimizi de sanmam re oyunlarını hiçbir zaman hikaye için oynamadık zaten. Ha ama hikayeleri ilgi çekti bence 7 ve 8 daha yoğun bir hikaye anlattı RE2 ve 3'te hikaye bayağı yüzeyseldi. RE1'i remake yapsalar aslında RE2 ve 3 biraz daha anlamlı oyunlar olacak kitleye daha iyi anlatırlar olayları.

RE9 zaten bir nevi reboot olacak olacak da yapan şirket hikaye de olamadığı için çekemiyor re serisi her daim vasat ve klişe bitiyor RE8'in sonundan sonra absürt DLC çıktı onunla kapadılar.

RE8'in sırf 1 kısmı fetüs kısmıyla bile konuşuluyor ki bana göre boş 9'da gene fan servis şeyler yaşanacak alcina kafasında.

Re9 bir de hayır eski Resident Evil olacakmış leon gibi bir karakterle ne yaşayacaklar acaba ethan hadi gene saçmalıktı sıradan 1 köylü ya da sıradan 1 vatandaşı da oynasak leonun yanında daha iyi chris ethan gibi.

RE9 zaten bir nevi reboot olacak olacak da yapan şirket hikaye de olamadığı için çekemiyor re serisi her daim vasat ve klişe bitiyor RE8'in sonundan sonra absürt DLC çıktı onunla kapadılar.

Re8 in sırf 1 fetüs kısmıyla bile konuşuluyor ki bana göre boş
DLC'nin pek esprisi yoktu. Çok spoiler olmasın diye söylemeyeceğim biliyorsunuz zaten de çok önemli bir DLC değildi. O fetüs bölümü baya korkunçtu çünkü ondan konuşuluyor oynayıp korkmayan pek görmedim. Anlattığı hikaye kötü değildi 7'yi tamamlıyordu zaten. Keşke en önemli kısımları notlarla anlatmasa ama yapacak birşey yok o kadar şeyi ara sahne yapıp oyun bütünlüğüne yedirmeleri zor zaten o yüzden normal böyle olması. RE7 ve 8'in sonları güzel bence RE2 3 ve 4'ün sonları meh denilecek sonlar da 7 8 daha anlamlı bitiyor.

DLC'nin pek esprisi yoktu. Çok spoiler olmasın diye söylemeyeceğim biliyorsunuz zaten de çok önemli bir DLC değildi. O fetüs bölümü bayağı korkunçtu çünkü ondan konuşuluyor oynayıp korkmayan pek görmedim. Anlattığı hikaye kötü değildi 7'yi tamamlıyordu zaten. Keşke en önemli kısımları notlarla anlatmasa ama yapacak bir şey yok o kadar şeyi ara sahne yapıp oyun bütünlüğüne yedirmeleri zor zaten o yüzden normal böyle olması. RE7 ve 8'in sonları güzel bence RE2 3 ve 4'ün sonları meh denilecek sonlar da 7 8 daha anlamlı bitiyor.

Aga adamlar ramonda bile biz kitaplara döktük ramonun senaryosunu daha iyi lore yapacağız ölme eşeğem ölme not kafasında çıkamazlar bunlar.

İnanabilir misin re 1'in hala neyin Canon olduğu bile belli değil ortada adamakıllı senaryo yok.

Re 1 de notlar bile azdı sinematikler cillop gibiydi

Gotik atmosferi aslında korku oyunları için güzel olabilecekken pek kullanan oyun göremedim. Resident Evil 9'da kullanılırsa güzel olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı