Resident Evil alınır mı?

Re 2 de fazlaydı ama 4, 2'ye göre daha az bulmaca barındırıyor. Ben sevmemiştim her iki oyunu da. 4'ün senaryosu bana çok klişe gelmişti zaten.

Hocam re serisi genel olarak klişe zaten o hep öyle Resident Evil 4 remake de bulmacalar eklendi orijinalinde 5 saatlik uğraştırıcı puzzlelar yoktu 2 3 bebeğin elinden lolipop almak gibiydi orijinalinde ki puzzlelar ama akıyordu.

Hocam re serisi genel olarak klişe zaten o hep öyle Resident Evil 4 remake de bulmacalar eklendi orijinalinde 5 saatlik uğraştırıcı puzzlelar yoktu 2 3 bebeğin elinden lolipop almak gibiydi orijinalinde ki puzzlelar ama akıyordu.

Yani seven insanlar olabilir ama ben RPG ögelerinden sinematiklerden daha çok hoşlanıyorum ve bunların arasına sürekli saçma sapan bulmacaların eklenmesi insanın sinirini bozuyor. Bu yüzden God of War 2018 her ne kadar çok güzel bir oyun olsa da araya bazen gereksiz gereksiz bulmaca sokuyorlardı.

R7 r8'i bende çok oynamak istiyordum ama PC yoktu yayınlardan izleyerek bitirdim şimdi güçlü bir oyuncu bilgisayarım var fakat oynama hevesim kaçtı. R4 ve R2 oynamayi düşünüyorum.

RE 2, RE 4 ve Village alın DLC'leri de alın derim 4 ve Village'ın. 3 de çok beğendiğim oyunlardır 1'den fazla kez bitirmişimdir.

Bulmaca konusuna gelirsek, bu tarz oyunlarda bulmaca olmazsa olmazdır ve genelde oyunlara güzel düşünülmüş bulmacalar yerleştiriyorlar. Milletin bulmacalarla ne sorunu var pek anlamıyorum oyuna güzel bir çeşitlilik katan bir unsur. Bu oyunlardan bulmacaları çıkarırsanız oyundan aldığınız tat oldukça düşecektir. Full aksiyon olsun başka bir şey olmasın diyorsanız yanlış oyunlara bakıyorsunuz.
R7 r8'i bende çok oynamak istiyordum ama PC yoktu yayınlardan izleyerek bitirdim şimdi güçlü bir oyuncu bilgisayarım var fakat oynama hevesim kaçtı. R4 ve R2 oynamayi düşünüyorum.
İlerde oynayacağınız oyunları yayından veya Youtube'dan izlemek yanlış olmuş hocam. İlla ki güçlü PC'yi er ya da geç edinirsiniz. Mesela ben de aynı durumdaydım ama oynayacağım hiçbir oyunu bırak izlemeyi trailer'ına bile bakmadım. Sonunda pc elime geçince hepsini kendim deneyimleyerek bitirdim. En azından RE 2 ve 4'ü kendiniz oynarsınız.

Re 2, re 4 ve village alın DLC'leri de alın derim 4 ve Village'ın. 3 de çok beğendiğim oyunlardır 1'den fazla kez bitirmişimdir.

Bulmaca konusuna gelirsek, bu tarz oyunlarda bulmaca olmazsa olmazdır ve genelde oyunlara güzel düşünülmüş bulmacalar yerleştiriyorlar. Milletin bulmacalarla ne sorunu var pek anlamıyorum oyuna güzel bir çeşitlilik katan bir unsur. Bu oyunlardan bulmacaları çıkarırsanız oyundan aldığınız tat oldukça düşecektir. Full aksiyon olsun başka bir şey olmasın diyorsanız yanlış oyunlara bakıyorsunuz.

İleride oynayacağınız oyunları yayından veya YouTube'dan izlemek yanlış olmuş hocam. İllaki güçlü PC'yi er ya da geç edinirsiniz. Mesela ben de aynı durumdaydım ama oynayacağım hiçbir oyunu bırak izlemeyi trailer'ına bile bakmadım. Sonunda PC elime geçince hepsini kendim deneyimleyerek bitirdim. En azından re 2 ve 4'ü kendiniz oynarsınız.

Bulmacaların tamamen çıkarılmasını kimse istemez. Olay bulmacaların oyunun ana merkezine konulmuş olması. Tempo bir yerde inanılmaz yükselirken bir yerde inanılmaz düşüyor bulmacalar yüzünden. Mesela Witcher 3'te de zaman zaman bulmacalar var ama oyunun temposunu düşürmüyor veya god of warda da bolca bulmaca bulursun ama Resident Evil 2 veya 4'teki kadar tempoyu düşürecek kısımlara koymamışlar iyi yerlere yerleştirmişler. Mesela Half-Life serisinde de bulmacalar var ama kimse bundan şikayet etmiyor çünkü iyi yerleştirilmiş bulmacalar. Kısaca olay bulmacaların oyunda olup olmaması değil oyuna iyi yedirilememiş olmaları.

Şu seri 2 şey olmazsa batar 1.aksiyon 2.puzzle RE4r RE8 daha sayayim mi bunun hala en iyi örneği RE2 bir de shden 2 remake.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı