Resident Evil serisi oynanır mı?

mavikurt08

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartı
3060 Ti
İşlemci
Ryzen 5600X
Resident Evil serisini çok duydum ayrıca yeni oyunuda çıkacakmış. Hikaye düşkünü ve grafiklere takıntılı olan biriyim. Yani bir oyunun grafikleri ortalama seviyenin altındaysa ve sadece oynanış olarak öne çıkıyorsa veya oyun çok korkunçsa yine beni rahatsız eder oynayamam. Sizce Resident Evil serisi benim için uygun mudur oynamak için? Sizce hangi sırayla oynamalıyım? Hangilerini oynamalıyım?

Resident Evil’e girmek istiyorsan bence en güzeli RE2 Remake ile başlamak. Hem seriye giriş için en uygun oyun hem de modern oynanışla eski ruhu güzel yansıtıyor. Oradan sonra RE4 Remake’e geçebilirsin, daha aksiyon ağırlıklı ama temposu çok keyifli.

RE3 Remake biraz kısa olduğu için ve kimisine göre beklentileri karşılamadığı için çok sevilmiyor ama bence o da gayet eğlenceli, RE2’nin üstüne direkt oynanabilir.

Hoşuna giderse seriye Biohazard (RE7) ve Village (RE8) ile devam edebilirsin. Ama şunu söyleyeyim, Biohazard korku öğelerini bayağı yoğun hissettiriyor, o yüzden korku kısmını sevmiyorsan biraz zorlayabilir. Village ise daha dengeli, hem gerilim hem aksiyon var.

Bir de küçük tavsiye: RE6’ya hiç bulaşma, serinin en zayıf halkası diyebilirim.

Resident Evil serisini çok duydum ayrıca yeni oyunuda çıkacakmış. Hikaye düşkünü ve grafiklere takıntılı olan biriyim. Yani bir oyunun grafikleri ortalama seviyenin altındaysa ve sadece oynanış olarak öne çıkıyorsa veya oyun çok korkunçsa yine beni rahatsız eder oynayamam. Sizce Resident Evil serisi benim için uygun mudur oynamak için? Sizce hangi sırayla oynamalıyım? Hangilerini oynamalıyım?
Re2 Re3 Re4 I Part
Re7 Re8 II Part
Bu sıra ile oynayabilirsiniz bence.

Hikaye aman aman olmadığı için 2'den başla 3 yazılımına bulaşma meymenetsiz 1 yazılımdır kendisi 4 remake geç üstüne de 7 8.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı