Resim para kazandırır mı?

Katılım
20 Mart 2020
Mesajlar
73
Resim çizmeyi çok seviyorum iyi çizdiğimi de düşünüyorum. Büyüdüğüm zaman bana para kazandırır mı?
Çizimlere bakmanız için Instagram: Wintsfir
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok yetenekli değilseniz, üzgünüm. Mükemmel işler çıkartan kişiler bile adınızı zar zor duyuruyor.Nereden mi biliyorum? Ben de çizimle uğraşıyorum ve zamanında çokça araştırma yapmıştım bu konu ile ilgili. Türkiye'de ilgilenen pek yok. Instagram hesabımı daha yeni kapattığım için hesabınızı göremiyorum, bu nedenle tahmin yoluyla gidersek... YouTube'da şu tarz videolar bayağı izleniyor. Çok zor da değil hem. İyi bir kamera yeterli olacaktır. Kara kalem çizimlerinizi yaparken hızlandırılmış bir biçimde yayınlarsanız çok rahatlatıcı olduğu için bir ekmek kapısı oluşturacak kadar izleniyor. Bunun için emek de gerekiyor tabii. Sabır da. Birden akım haline gelmezse Türkiye'de yakın zamanda değer göreceğini sanmıyorum. Bu nedenle global bir şekilde çalışmak çok daha mantıklı.
Not: Hesabınızı göremediğim için çok genel bir şekilde tavsiye verdim. Belli başlı birkaç görseli burada paylaşırsanız daha iyi olur bence.
 
Türkiye'de sanatsal işler ile para kazanmak zor. Resim çizmeyi seviyorsanız. Grafik tasarım tavsiye ederim ücret olarak da sizi tatmin edebilir çalıştığınız işletmeye göre.
 
Öldükten sonra bir ihtimal.
Yeteneğin olduğunu düşünürsek tasarım işine girebilirsin diye düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı