Hayır değildi, kendim açtım. Ürün faturalı bir şekilde kapalı kutu TR cihazı olarak aldım. Bir telefoncudan. Cihazda hiçbir sıkıntı yok. Adaptör olarak da bunu verdi. Kapalı sıfır bir şekilde idi o da.Nereden aldığınıza göre daha duzgun cevap verebiliriz, ama kutusu açık mıydı aldığınızda?
Hocam bende baktım da buraya şarj adaptörü gibi aksesuarlar da böyle bir arama yok galiba.
Hayır var. Babamın kullandığı adaptörü ve şarj kablosunu sorguladığımda çıkmıştı, ancak sizin adaptörün kutusundaki seri numarasını aratınca sonuç çıkmıyor.Hocam bende baktım da buraya şarj adaptörü gibi aksesuarlar da böyle bir arama yok galiba.
Orijinal değildir o zaman, internetteki güvenilir satıcılardan almak lazım.Hayır var. Babamın kullandığı adaptörü ve şarj kablosunu sorguladığımda çıkmıştı, ancak sizin adaptörün kutusundaki seri numarasını aratınca sonuç çıkmıyor.
Hayır var. Babamın kullandığı adaptörü ve şarj kablosunu sorguladığımda çıkmıştı, ancak sizin adaptörün kutusundaki seri numarasını aratınca sonuç çıkmıyor.
Hocam emin misiniz? Burada ki konuda bir arkadaş böyle bahsediyor ama?Orijinal değildir o zaman, internetteki güvenilir satıcılardan almak lazım.
Mağazadan aldığım güç adaptörünün üstünde yazan seri numarasını Servis ve Destek Kapsamınızı Kontrol Edin - Apple Destek adresinden sorguladım ve hata verdi. Mağazaya geri gittiğimde aksesuarlarda seri numarası sorgulanmıyor, orası iPhone vs. cihazlar için dedi görevli. Ne yapayım?
Hemen senin için canlı canlı orijinal kutudaki seri numarasını sorgulayıp geliyorumHocam emin misiniz? Burada ki konuda bir arkadaş böyle bahsediyor ama?
Hocam hayır emin değilim tabii ki ama orijinal olup olmadığını söylemek cidden zor buradan.Hocam emin misiniz? Burada ki konuda bir arkadaş böyle bahsediyor ama?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.