Bekliyorum hocam.Hemen senin için canlı canlı orijinal kutudaki seri numarasını sorgulayıp geliyorum![]()
Napacağımı bilemedim şu an hocam.Hocam hayır emin değilim tabii ki ama orijinal olup olmadığını söylemek cidden zor buradan.
Bekliyorum hocam.Hemen senin için canlı canlı orijinal kutudaki seri numarasını sorgulayıp geliyorum![]()
Napacağımı bilemedim şu an hocam.Hocam hayır emin değilim tabii ki ama orijinal olup olmadığını söylemek cidden zor buradan.
Hocam kusura bakmayın kutuyu bulamadım, normalde tüm cihazların kutusunu aynı yerde saklardım ama bunu farklı yere koymuşum ya da atmışım sanırımBekliyorum hocam.
Vatan mağazasından aldığım adaptör kutusunu okuttum, böyle bir seri numarası bulunamadı diyor. Bunun gerçekliği tartışılır. Vatan, niye gidip de orijinal ürün satmasın?Hocam kusura bakmayın kutuyu bulamadım, normalde tüm cihazların kutusunu aynı yerde saklardım ama bunu farklı yere koymuşum ya da atmışım sanırım![]()
Hocam kusura bakmayın kutuyu bulamadım, normalde tüm cihazların kutusunu aynı yerde saklardım ama bunu farklı yere koymuşum ya da atmışım sanırım![]()
Bekleyin hocam anneminki ile deneyeceğim.
Hocam şimdi bir fotoğraf daha atacağım bir saniye.Vatan mağazasından aldığım adaptör kutusunu okuttum, böyle bir seri numarası bulunamadı diyor. Bunun gerçekliği tartışılır. Vatan, niye gidip de orijinal ürün satmasın?
Hocam o zaman ben karıştırdım sanırım, yanlış hatırlıyor olabilirim.Vatan mağazasından aldığım adaptör kutusunu okuttum, böyle bir seri numarası bulunamadı diyor. Bunun gerçekliği tartışılır. Vatan, niye gidip de orijinal ürün satmasın?
Belki başka yer vardır da bulamıyor olabilirizHocam o zaman ben karıştırdım sanırım, yanlış hatırlıyor olabilirim.
@Shinsai @mefosane @FehmiDogru.jsHocam şimdi bir fotoğraf dağa atacağım bir saniye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.