Resimdeki adaptör orijinal mi?

Hocam lightning kablosunun ucunda mıktanıs olur bir mıknatıs alıp ucuna değdirin yapışırsa orijinal olabilir.
Hocam type - c kısmına mıknatıs alıp yapıştırdım, yapıştı yani.

1-2 şarjdan bir şey olmaz da orijinal olup olmadığını öğrenmek lazım. İnternete bir bak derim belki yöntemleri vardır.
Mıknatıs yöntemini denedim hocam yapıştı. Type-C ucuna.

Bu ürünlerin birebir kopyasını çok rahat yapabiliyorlar. Apple distribütörü olmayan, dükkan mağazalarda satılan herhangi bir ürün orijinal değildir. Vatan, MediaMarkt, Teknosa, Gürgençler, TROY gibi mağazalardan aldığınız ürünler orijinaldir. Apple sadece kendi ortaklarına ürün desteği sağlar. Piyasada sattığı ürünü aldığı adama güvenip “orijinal kardeşim” inanmıyorsan aldığım kişeye sorayım dediği bir olay yaşadım. Adama soruyor orijinal diyor ben elimdeki ürün ile karşılaştırdım alakası yoktu :)

Ek olarak kafanızda soru işaretleri var ise, size en yakın Apple yetkili servislerine kontrol ettirebilirsiniz.

Dostum bence şarj cihazını ver, yerine faturalı bir şekilde güvenilir bir yerden al en azından kafan rahat olur.

Bu ürünlerin birebir kopyasını çok rahat yapabiliyorlar. Apple distribütörü olmayan, dükkan mağazalarda satılan herhangi bir ürün orijinal değildir. Vatan, MediaMarkt, Teknosa, Gürgençler, TROY gibi mağazalardan aldığınız ürünler orijinaldir. Apple sadece kendi ortaklarına ürün desteği sağlar. Piyasada sattığı ürünü aldığı adama güvenip “orijinal kardeşim” inanmıyorsan aldığım kişeye sorayım dediği bir olay yaşadım. Adama soruyor orijinal diyor ben elimdeki ürün ile karşılaştırdım alakası yoktu :)
Hocam telefonu alalı 5 gün oldu, 2 defa şarj ettim sorun olur mu? Ürün replika gibi geldi bana.

Dostum bence şarj cihazını ver, yerine faturalı bir şekilde güvenilir bir yerden al en azından kafan rahat olur.
Alır mı ki adam tam bilmiyorum. 5 gün oldu. Açılmış.

Hocam bende geçen sene telefon alırken telefoncudan iPhone adaptörü almak gibi bir hata yaptım bu yüzden Apple adaptörlerinde sahteyle gerçek arasındaki 2 3 farka bakarak sizinkinin gerçek olduğunu düşünüyorum. Apple adaptörlerinin seri numaraları sitelerinde sorgulamada çıkmaz o yönden rahat olabilirsiniz. Tek bakmanız gerekenler adaptörlerde sahtelerle gerçek olanların farklarını YouTube üzerinden aratıp 2 3 video inceleyerek kendinizinkiyle de karşılaştırmak olacaktır. Burada sadece fotoğraflara bakarak orijinal olduğunu düşünüyorum yanılıyor da olabilirim sizde karşılaştırmalısınız. Belkide çok iyi kalite kopyası da olabilir.

Hocam telefonu alalı 5 gün oldu, 2 defa şarj ettim sorun olur mu? Ürün replika gibi geldi bana.

Alır mı ki adam tam bilmiyorum. 5 gün oldu. Açılmış.

Ben kullanmam hocam, yerinizde olsam iade etmek istiyorum deyip şansımı denerim.

Apple adaptörlerinin seri numaraları sitelerinde sorgulamada çıkmaz.

Evet bunu bende söylemeyi atlamışım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı