OxGyEn Hectopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 662 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #1 Bir videoda güzel bir duvar kağıdı buldum Google lens ile taratıp bulamadım yardımcı olabilecek var mı? Dosya Ekleri Screenshot_20230213_180720_TikTok.jpg 67,9 KB · Görüntüleme: 275
Bir videoda güzel bir duvar kağıdı buldum Google lens ile taratıp bulamadım yardımcı olabilecek var mı?
Çözüm Turquoise Blue 13 Şubat 2023 Mogl dedi: Eki Görüntüle 1667169 Böyle yaptım hocam umarım benzemiştir.Eki Görüntüle 1667169 Genişletmek için tıkla... Koyu alanları çok açmışsın. Görseli ben buldum çözüm başkasına gitti helal hoş olsun Alttaki senin istediğine daha yakın oldu @OxGyEn
Mogl dedi: Eki Görüntüle 1667169 Böyle yaptım hocam umarım benzemiştir.Eki Görüntüle 1667169 Genişletmek için tıkla... Koyu alanları çok açmışsın. Görseli ben buldum çözüm başkasına gitti helal hoş olsun Alttaki senin istediğine daha yakın oldu @OxGyEn
V6lhost Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 319 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #2 tineye.com kullanabilirsiniz hocam. Pinterest'e yükleyip alttaki benzer resimleri de inceleyebilirsiniz. Artı 1 Eksi
tineye.com kullanabilirsiniz hocam. Pinterest'e yükleyip alttaki benzer resimleri de inceleyebilirsiniz.
KS KS OxGyEn Hectopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 662 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #3 Peki bu resmi bulabilir miyim orada hocam Artı 0 Eksi
V6lhost Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 319 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #4 OxGyEn dedi: Peki bu resmi bulabilir miyim orada hocam Genişletmek için tıkla... Tineye.com üzerinde bulmanız çok olası. Ama ekrandaki yazılar işi biraz batırıyor. Emin olamadım. Denemek lazım. Artı 0 Eksi
OxGyEn dedi: Peki bu resmi bulabilir miyim orada hocam Genişletmek için tıkla... Tineye.com üzerinde bulmanız çok olası. Ama ekrandaki yazılar işi biraz batırıyor. Emin olamadım. Denemek lazım.
KS KS OxGyEn Hectopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 662 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #5 Wade3 dedi: Tineye.com üzerinde bulmanız çok olası. Ama ekrandaki yazılar işi biraz batırıyor. Emin olamadım. Denemek lazım. Genişletmek için tıkla... Yok olmadı hocam maalesef bulamadı Artı 0 Eksi
Wade3 dedi: Tineye.com üzerinde bulmanız çok olası. Ama ekrandaki yazılar işi biraz batırıyor. Emin olamadım. Denemek lazım. Genişletmek için tıkla... Yok olmadı hocam maalesef bulamadı
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.493 Makaleler 1 Çözümler 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #6 Ekran görüntüsünü alıp o görüntüyü de Yandex imaj'da arattır. Çoğunlukla buluyor imajın bir kısmı dahi olsa. Artı 0 Eksi
Ekran görüntüsünü alıp o görüntüyü de Yandex imaj'da arattır. Çoğunlukla buluyor imajın bir kısmı dahi olsa.
KS KS OxGyEn Hectopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 662 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #7 KafadanKontak dedi: Ekran görüntüsünü alıp o görüntüyü de Yandex imaj'da arattır. Çoğunlukla buluyor imajın bir kısmı dahi olsa. Genişletmek için tıkla... Hocam buda bulamadı Artı 0 Eksi
KafadanKontak dedi: Ekran görüntüsünü alıp o görüntüyü de Yandex imaj'da arattır. Çoğunlukla buluyor imajın bir kısmı dahi olsa. Genişletmek için tıkla... Hocam buda bulamadı
Mogl Picopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 580 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Antalya 13 Şubat 2023 #8 Yanex görseller daha iyi arama yapıyor onu deneyin. Artı 0 Eksi
V6lhost Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 319 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #9 OxGyEn dedi: Yok olmadı hocam maalesef bulamadı Genişletmek için tıkla... Fotoğrafın dışında kalan kısımları kırptınız mı? Ve bu Samsung stok duvar kağıdına benziyor. İnternette biraz araştırıp geliyorum hocam. Artı 0 Eksi
OxGyEn dedi: Yok olmadı hocam maalesef bulamadı Genişletmek için tıkla... Fotoğrafın dışında kalan kısımları kırptınız mı? Ve bu Samsung stok duvar kağıdına benziyor. İnternette biraz araştırıp geliyorum hocam.
KS KS OxGyEn Hectopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 662 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #10 Wade3 dedi: Fotoğrafın dışında kalan kısımları kırptınız mı? Ve bu Samsung stok duvar kağıdına benziyor. İnternette biraz araştırıp geliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Evet kırptı fakat bulamadım hocam umarım Bulursunuz hocam çok makbule geçer Artı 0 Eksi
Wade3 dedi: Fotoğrafın dışında kalan kısımları kırptınız mı? Ve bu Samsung stok duvar kağıdına benziyor. İnternette biraz araştırıp geliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Evet kırptı fakat bulamadım hocam umarım Bulursunuz hocam çok makbule geçer