Çözüldü Resimdeki duvar kağıdı nasıl bulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

OxGyEn

Hectopat
Daha fazla  
Bir videoda güzel bir duvar kağıdı buldum Google lens ile taratıp bulamadım yardımcı olabilecek var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230213_180720_TikTok.jpg
    Screenshot_20230213_180720_TikTok.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 275
Hocam aynısı çok teşekkür ederim size verdim çözüldü işaretini

Rica ederim tabii ki de "Çözüldü" yü bana ver diye yapmadım, yanlış anlaşılmasın. Arkadaş uğraşmış, istediğin duvar kağıdını yapmak için, çözüldü onda kalabilirdi. Sadece koyu alanları çok açtığını fark ettim. Kullandığı cihazın ekranı AMOLED değilse farklı görmüş olabilir görseli edit yaparken. Attığın video görseli amoled ekrandaydı ve benim ekranımda amoled olduğu için benzer renkleri tutturmak kolay oldu.

Rica ederim tabii ki de "Çözüldü" yü bana ver diye yapmadım, yanlış anlaşılmasın. Arkadaş uğraşmış, istediğin duvar kağıdını yapmak için, çözüldü onda kalabilirdi. Sadece koyu alanları çok açtığını fark ettim. Kullandığı cihazın ekranı AMOLED değilse farklı görmüş olabilir görseli edit yaparken. Attığın video görseli amoled ekrandaydı ve benim ekranımda amoled olduğu için benzer renkleri tutturmak kolay oldu.
Hocam tesimin alt kısmına doğru üçgen gibi şeyler var onları düzeltebiliyoru musunuz

Açıkçası çok anlamadım ne demek istediğini 🤔 Bahsettiğin bu işaretlediğim alan mı ? Bence o alan led şerit bir lambanın ekranda ayna gibi yansımanından kaynaklı.

IMG_20230213_223621.jpg

Dosya Ekleri

• IMG_20230213_212248.jpg
    IMG_20230213_212248.jpg
    92,3 KB · Görüntüleme: 43
Rica ederim tekrar. Ne demek istediğini anladım ama keskinliği sağlarsam aşağıdaki koyu alanda istenmeyen görseller oluşuyor. Bu öncekinden biraz daha iyi gibi ama aşırıda fark yok. Renkleri orijinalde bırakırsak çizgi uçları daha keskin ama oynayınca bu şekilde. Xiaomi galeri uygulaması ile renkleri biraz oynadım o kadar. Daha profesyonel bir programla istediğin şey daha iyi yapılabilir.

IMG_20230213_230204.jpg

Rica ederim tekrar. Ne demek istediğini anladım ama keskinliği sağlarsam aşağıdaki koyu alanda istenmeyen görseller oluşuyor. Bu öncekinden biraz daha iyi gibi.

Eki Görüntüle 1667481
Hocam tek kelimeyle mükemmel Allah razı olsun peki birde bunu hangi uygulama ile yaptığınızı öğrenebilir miyim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı