Hocam aynısı çok teşekkür ederim size verdim çözüldü işaretini
Hocam tesimin alt kısmına doğru üçgen gibi şeyler var onları düzeltebiliyoru musunuzRica ederim tabii ki de "Çözüldü" yü bana ver diye yapmadım, yanlış anlaşılmasın. Arkadaş uğraşmış, istediğin duvar kağıdını yapmak için, çözüldü onda kalabilirdi. Sadece koyu alanları çok açtığını fark ettim. Kullandığı cihazın ekranı AMOLED değilse farklı görmüş olabilir görseli edit yaparken. Attığın video görseli amoled ekrandaydı ve benim ekranımda amoled olduğu için benzer renkleri tutturmak kolay oldu.
Hocam mavinin bitiminden sonrasını ve yukarı kısmı siyah yapma imkanımız varmı ful siyahAçıkçası çok anlamadım ne demek istediğiniBahsettiğin bu işaretlediğim alan mı ? Bence o alan led şerit bir lambanın ekranda ayna gibi yansımanından kaynaklı.
Eki Görüntüle 1667432
Hocam mavinin bitiminden sonrasını siyah yapma imkanımız var mı ful siyah
Hocam yani siyah yapabilirsiniz oraları baya iyi olur o zamanEkranımın ışığı kısık ve AMOLED olunca oraları fark edemedim. Birkaç ayarla oynayarak kaybedilebilir o kısımlar.
Hocam baya efsane olmuşta hani o mavinin bitimini deki dalgaları daha keskin yapabilme şansımız varmı eğer yok ise uğraşmayın yeniden duvar kağıdı yaptınız resmen çok teşekkür ederimAttım bir önceki mesajla. Olmuş mu ?
Hocam tek kelimeyle mükemmel Allah razı olsun peki birde bunu hangi uygulama ile yaptığınızı öğrenebilir miyimRica ederim tekrar. Ne demek istediğini anladım ama keskinliği sağlarsam aşağıdaki koyu alanda istenmeyen görseller oluşuyor. Bu öncekinden biraz daha iyi gibi.
Eki Görüntüle 1667481
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.