Hocam tek kelimeyle mükemmel Allah razı olsun peki bir de bunu hangi uygulama ile yaptığınızı öğrenebilir miyim?
Çok teşekkür ederim hocam benim için bu saatte uğraştınız hakkınızı helal edinAmin. Xiaomi'nin kendi galerisindeki düzenleme ile yaptım.
Çok teşekkür ederim hocam benim için bu saatte uğraştınız hakkınızı helal edin
Hocam elinize sağlık amoled ile alakalı değil renk körlüğü ile alakalı birazRica ederim tabii ki de "Çözüldü" yü bana ver diye yapmadım, yanlış anlaşılmasın. Arkadaş uğraşmış, istediğin duvar kağıdını yapmak için, çözüldü onda kalabilirdi. Sadece koyu alanları çok açtığını fark ettim. Kullandığı cihazın ekranı AMOLED değilse farklı görmüş olabilir görseli edit yaparken. Attığın video görseli amoled ekrandaydı ve benim ekranımda amoled olduğu için benzer renkleri tutturmak kolay oldu.
Hocam elinize sağlık AMOLED ile alakalı değil renk körlüğü ile alakalı biraz.
Mavi-Mor renk körlüğüm var 2 sene önce öğrendim bende. Hayatta zorluğu yok sadece resim ve grafik tasarımla ilgilendiğim için sorun oluyor arada sırada. Onun dışında öyle büyük bir etkisi yok ehliyet alabiliyorum polis asker olabiliyorum. Tekstil ve pilotluk önermiyor doktorum sadece.Hakikaten mi, hayatında kolaylıklar dilerim sana bu konuda. Abim yıllar önce orduya girmek isterken testlerde renk körü olduğunu öğrendik. Renkleri karıştırmıyor ama renk körlüğü testlerinde karışıyormuş.
Mavi-Mor renk körlüğüm var 2 sene önce öğrendim bende. Hayatta zorluğu yok sadece resim ve grafik tasarımla ilgilendiğim için sorun oluyor arada sırada. Onun dışında öyle büyük bir etkisi yok ehliyet alabiliyorum polis asker olabiliyorum. Tekstil ve pilotluk önermiyor doktorum sadece.
Hocam artık sadece renk paletinde renklerin yerini ezberleyerek hallediyorum. Kırımızıya yakınsa mor yeşile yakınsa mavi diyorum kendimce kodluyorum onu. Oyunlarda renk körü modunu açınca daha kötü oluyor sadece mavi mor düzelsin derken her şey mahvoluyor. Evet kurallar gevşedi biraz sadece solo türk pilotluğu vesaire çok sorun oluyor.Eskiden kurallar daha katıydı demek ki asker ve polis olmaya engeldi. Sistem değişmiş demek ki, bilgim yok. Sen kullandığın cihazları ve yazılımları kalibre edebiliyor musun mavi ve mor renkler için, var mı öyle bir şey merak ettim sadece. Varsa resim grafik çalışmlarında rahat edersin belki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.